reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 15 Ekim 2012, 13:33 4763 Görüntüleme

Kemal Kılıçdaroğlu Masal Parkı nın açılışını gerçekleştirecek.

reklam
reklam

Ayrancılar Suyun Başı Mesire Alanının açılışını gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, bu hafta içinde de Ertuğrul Mahallesi’nde 10 dönümlük araziye kurulan Masal Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek.

TORBALI Belediyesi tarafından Ertuğrul Mahallesi’ne inşa edilen Masal Parkı tamamlanmak üzere. 10 dönümlük alanda kurulan parkın açılışını ise bu hafta içinde İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirecek. Türkiye’de çok az il ve ilçede olan Masal Parkı’nda, ilçenin en büyük oyuncakları minik ziyaretçilerini bekliyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha önce de Ayrancılar Suyunbaşı’nın açılışına gelmişti. Açılış için her ayrıntının düşünüldüğü Masal Parkı, birbirinden güzel sürprizlerle kapılarını açacak. Özellikle minik ziyaretçilerini sevindirecek olan Masal Parkı, bölgenin de en büyük parkı olma özelliğine sahip.

TORBALI’NIN DİSNEYLAND’I

            ŞEHİT Teğmen Serdar Genç İlköğretim Okulu’nun karşısında belediyeye ait 10 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Masal Parkı’nın bir benzeri; Ankara, Aydın ve Söke’de bulunuyor. Bölgenin en önemli yatırımları arasında yer alacak olan parkın içinde oyun alanları, yapay dere, suyun içindeki oyun adaları ve çizgi film kahramanlarının yer aldığı oyun parkurları olacak. Parkın içinde trafik parkı ile birlikte minyatür bir şehir oluşturulacak. İçinde çocuklar için masal dünyası, çizgi film karakterleri, oyun adacıkları, oyun parkurlarının yanı sıra, aileler için açık alan çay bahçesi, kapalı alan kafe, piknik alanı gibi birçok yer olacak. 1700 metrekare olacak olan yapay dere, 3 metre genişliğinde 700 metre uzunluğunda olacak. Dere de deniz bisikletleri ile gezinti yapılabilecek.

Bu haber 4763 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım