reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 03 Nisan 2012, 11:01 1006 Görüntüleme

SELÇUK TA KÜTÜPHANE HAFTASI COŞKUSU

reklam
reklam

Selçuk ta kütüphane haftası birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencileri ilk olarak Selçuk Belediyesi İsmail Aka kütüphanesini ziyaret ederek kitaplarla başbaşa bir gün geçirdi. Ardından ödüllü yazar Sara Şahinkanat’ı ağırlayan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencileri Şahinkanat ile birlikte birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirdi. Bu etkinlik için İstanbul’dan gelen ödüllü yazar Sara Şahinkanat’ı kreşte kendi hazırladıkları etkinlik alanında karşılayan minik öğrencilerin bu güzel sürprizi Şahinkanat’ı çok mutlu etti. Etkinlik alanında çocuklarla sohbet eden, oyunlar oynayan ve onlara kitaplarını okuyan yazar Şahinkanat, ardından da Carpouza Cafe’de Selçuklu çocuklarla buluştu. Güzel bir bahar gününde gerçekleşen buluşmaya birçok öğretmen de öğrencileri ve velileriyle katıldı. Carpouza Cafe’de düzenlenen buluşmada yine çocuklarla oyunlar oynayan, onlara kitaplarını okuyan Şahinkanat etkinlik sonunda katılımcılar için kitaplarını imzaladı.

Selçuk’tan ve Selçukluların kitaba ilgisinden çok etkilendiğini ifade eden Sara Şahinkanat Selçuk’un sahip olduğu tarihi doku ve doğal güzelliklerden de çok etkilendiğini ve Selçuk’u en kısa zamanda ailesi ile birlikte yeniden ziyaret edeceğini ifade etti.

Bu haber 1006 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım