reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 27 ?ubat 2012, 12:41 1450 Görüntüleme

Torbalı yı tutabilene AŞK OLSUN !

reklam
reklam

Kongre Gösteri Merkezi hakkında bilgi veren TTO Meclis Başkanı Olgun,
İzmir in tüm bölgesel ekonomi toplantıları ve çalıştaylarına talibiz dedi

             Son yıllarda ekonomide yakaladığı ivme sayesinde eğitim kurs ve programları, yurt dışı gezileri, üyelere yönelik faaliyetler ile dikkat çeken oda, aynı zamanda ilçeye kalıcı bir eser bırakmak için kolları sıvadı. 'Vergi Rekortmenliği' unvanı bulunan Torbalı’ya Kongre Merkezi kazandırmak için uzun süredir çalışma yapılıyor. İnşaatı hızla ilerleyecek binanın temel atma törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu davet edildi. İlk harcın atıldığı Kongre merkezi görkemli bir açılış ile hizmete girmesi hedefleniyor. İzmir-Aydın kara yolu üzerinde 5 bin 942 metrekare kullanım alanına sahip Kongre Gösteri Merkezi ve TTO hizmet binasının temeli atıldı. Kaba inşaat maliyeti 1 milyon 150 bin lira olarak açıklanan ve temmuz ayında kaba inşaatı bitirilmesi hedeflenen projenin tamamlanmasıyla Torbalı, sanayileşen ve büyüyen ilçenin adına  yakışır bir binaya sahip olacak. TTO Başkanı Behçet Çınar, “Önümüzdeki elli yıl boyunca ilçedeki ekonominin nabzı yeni hizmet binamızda atacak.

 

             Torbalımızın sahip olduğu ekonomik potansiyel, iş dünyasının talepleri doğrultusunda bir merkez planladık. Artık üyelerimize ve iş dünyasına daha kapsamlı hizmet verebileceğiz. Sadece Torbalı’ya değil, bölgeye hitap edecek nitelikte bir bina inşa ediyoruz. İlçemizin ve odamızın vizyonuna yakışır bir merkez olacak.” dedi. 350 kişilik kongre merkezinin bulunacağı bina, iş dünyasının buluşma noktası olarak tasarlandı. Kongre Merkezi’nin yanı sıra seminer, sergi salonu, eğitim sınıfları, restoran, araştırma, dış ticaret, danışmanlık ve destek birimlerinin bulunduğu bina, bölge ekonomisinin nabzının atacağı merkez haline gelecek. Ticaret Odası Başkanı Behçet Çınar, “Ticaret Odası’nı devraldığımızda kasasında 60 bin vardı. Şu anda kasamızda 1 milyon 250 bin bulunmaktadır. Bütçenin uygun hale gelmesi ile uzun zamandır üzerinde çalıştığımız yeni binanın temelini attık. Yüklenici firmamız AYMER İnşaat temmuz ayında kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyor. Son derece kullanışlı ve çok yönlü bir bina olarak tasarlanan Kongre Merkezi, iş dünyasının nabzının atacağı, iş adamlarımızın büyük bir ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olacak.” ifadelerini kullandı.Torbalı Ticaret Odası’nın üyelerin rutin işlemleri dışında önemli bir misyona sahip olduğunu, kongre merkezi ile iş dünyasına hitap edecek eğitim, toplantı ve faaliyetlerin ilçeye yakışır bir ortamda yapılabileceğini söyleyen TTO Meclis Başkanı Abdulvahap Olgun, “Toplantı, seminer ve eğitim alanlarının olacağı kongre merkezi ilçede bir ilk olma özelliğini taşıyacak. Sadece üyelerimize değil, bölgenin en güçlü sanayisine sahip olan bir ilçe olarak bölgeye de hitap edeceğiz. Nasıl ki, Türkiye vergide Torbalı’yı konuşuyorsa, kongre merkezimiz de aynı işlevsellikle adından söz ettirecek. İzmir’in tüm bölgesel ekonomi toplantıları ve çalıştaylarına talip olup İzmir’de ekonominin merkezi olacak bir kongre merkezi yapacağız.” sözlerini kaydetti.

Bu haber 1450 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım