reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TİRE 16 ?ubat 2012, 01:34 4099 Görüntüleme

Bu kez ucuz atlattılar!

reklam
reklam

Tire de meydana gelen trafik kazasında servis minibüsü kamyonla çarpıştı 15 kişi yaralandı.

Torbalı’da faaliyet gösteren aynı firmanın işçilerini taşıyan başka bir servis aracı geçen yıl Tire’de hemzemin geçitte trenle çarpışmış ve toplam 5 işçi yaşamını yitirmişti

DÜN Tire’de meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yol da meydana geldiği bildirilen kazada Torbalı’da faaliyet gösteren bir kâğıt fabrikasına ait servis minibüsü kamyonla çarpıştı, toplam 15 işçi yaralandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre ucuz atlatılan kaza, aynı firmaya ait servis minibüsünün geçen yıl Tire Bekleme Mevkii’nde bulunan hemzemin geçitte yaşadığı feci kazayı akıllara getirdi. Mesut Acar, Leyla Dalarca, Ahmet Çilek, Ergün Gözeger ve Saim Köse adlı işçiler, geçen yıl çalıştıkları Torbalı merkezli aynı kağıt fabrikasından mesai bitiminde servis aracıyla Tire’deki evlerine dönerken, hemzemin geçitte trenle çarpışmış ve feci şekilde can vermişlerdi. Bu kez, Tire’den aldığı işçileri 35 S 59004 plakalı servis minibüsüyle Torbalı’ya götürmek için yola çıkan minibüs şoförü Hasan Hüseyin Akavcı (43), geçen yıl feci kazanın meydana geldiği hemzemin geçidi geçtikten hemen sonra İzmir istikametinden Tire’ye doğru gitmekte olan Bülent Çelik (38) yönetimindeki 45 TZ 885 plakalı kamyonla, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı.

TABURCU EDİLDİLER

FECİ kazada büyük bir şans eseri can kaybı yaşanmazken yaralılar, minibüs şoförü Hasan Hüseyin Akavcı (43), Hasan Hasırcı (35), Yılmaz Çayır (44), Sefa Ekemen (33), Ceyhun Aydın (27), Murat Aslan (38), Hakan Ölçer (33), Tevfik Taştan (24), Orhan Çayıroğlu, Sefa Turgut, Hatice Çayır (38), Özcan Yasakçı (50),Ülkü Acar, Ertuğrul Kıvrak ve Mehmet Acar olay yerine gelen ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. Yaralıların tümü tedavileri yapıldıktan sonra akşam saatlerinde taburcu edildi. Kamyon şoförü Bülent Çelik, yağmurun yolu kayganlaştırdığını ifade ederek, “Kamyon bir anda kontrolümden çıkarak karşı şeride geçti. Can kaybı yaşanmadığına sevindim.” dedi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan fabrika işçileri ise “Geçen yıl arkadaşlarımızın can verdiği yere çok yakın bir mesafede meydana gelen kaza bize korku dolu anlar yaşattı. Kamyonun üzerimize geldiğini gören şoförümüz kaçmaya çalışsa da çarpışmayı engelleyemedi. Kazayı çok ucuz atlattık.” şeklinde konuştular. Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Emniyet Müdür Hasan Tuğan ve İlçe Jandarma Komutanı Serhan Varol ise kazayı haber alır almaz olay yerine giderek kaza hakkında bilgi aldılar. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


Bu haber 4099 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım