reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Ocak 2012, 21:49 2069 Görüntüleme

VITELLO BAYI GECESINDE TUGBA OZAY EGLENDIRDI

reklam
reklam

VITELLO MOTOSIKLETLERININ BAYI GECESINDE TUGBA OZAY BAYILERI ÇILGINCA EGLENDIRDI

           Selçuklu başterzılerın yeni üretime geçtıgı Vitello motosikletlerinin bayı toplantısı Paın bay otelde yapıldı. Gecenin sanatçısı motor tutkunu, çılgın motorcu Tuğba OZAYDI.. Otele gelen sanatçı, Vıtello motorlarına binerek, Kuşadası içinde ve sahilde turlar yaptı. Daha sonra otelde Kanal D için magazin programının çekiminde ise, 8 yaşından beri motosiklet bindiğini, Motosikleti spor olarak bilinçli kullanırsan hiçbir şey olmaz. Ben toros dağlarını motosikletle karış karış dolaştım ulaşılamayacak yerlerle ulaştım “ dedi.

                Daha sonra şirince köyüne giden sanatçı nın çekimleri orada da sürdü.

Geceye kırmızı elbiseler le katılan sanatçı vokalistleri ile beraber yabancı bir parça ile geceyi açtı. Daha sonra bayileri coşturdukça coşturdu. Bayilere yörelerine göre oyunlar oynattı. Gece saat on ikide mutlu bir şekilde sona erdi.


DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 2069 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım