reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 24 Aralyk 2011, 21:54 1195 Görüntüleme

KILIÇDAROĞLU SELÇUK U ZİYARET ETTİ

reklam
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ve beraberindeki heyet Selçuk Belediyesini ziyaret etti.

      Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ,435 esnafla kira kontratlarını yenileyemediklerini aktaran Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e,  Genel Başkan Kılıçdaroğlu “bu sorunun Ankara’da  takipçisi olacağız” dedi.

      Devrim şehidi Kubilay’ın 81. ölüm yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında İzmir’e gelen ve Selçuk’u da ziyaret eden KILIÇDAROĞLU ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, Birgül Ayman Güler ve çok sayıda milletvekili ve CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır binlerce Selçuklu tarafından yoğun tezahüratlarla karşılandı.

     Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ile makamında bir süre sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Selçuk ile ilgili bilgi verdi.  Selçuk’ta sıkıntılı günler yaşandığını, hukuki çelişkiler yüzünden esnafın kira kontratlarını yenileyemediklerini aktaran Başkan Ülgür’e Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu sorunun Ankara’da takipçisi olacaklarını ifade etti.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün armağan ettiği ametist taşlı ve Efes figürlü Artemis heykelciğini çok beğenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,  Selçuk’ta ürüne dönüştürülebilecek çok sayıda değer olduğunu ifade etti. Selçuk’ta Kadın Emeğini Değerlendirme Merkezi SEGEM’in bu tür çalışmalar yaptığını aktaran Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, ayrıca Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün de bu yönde çalışmaları olduğunu ifade etti.

     Belediye anı defterini duygularını yazan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ardından Selçuk Belediyesi önünde toplanan çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek binlerce Selçukluya seslendi.  Genel Başkan Kılıçdaroğlu “Sizleri, Belediye başkanımızı ziyaret için geldik. Ülke hiç bu kadar kötü yönetilmemişti. Düşünce özgürlüğü yok. Van depreminin ardından 65 gün geçti insanlar hala çadırlarda kalıyor, depremden kurtulanlar yanarak ölüyor” dedi.

        Fransa’da Ermeni iddialarının inkârını suç sayan yasa tasarısının kabul edilmesine de değinen Genel Başkan Kılıçdaroğlu ” Fransa’nın durumunu biliyorsunuz. Sarkozy’nin yaptığı ile gazetecilerin hapse atılması arasında hiçbir fark yok. Demokrasi, özgürlük, adalet, kadın erkek eşitliği hepsini istiyoruz ve bunun için çok çalışacağız” diye konuştu.

       Alkışlar ve tezahüratlarla uğurlanan Genel Başkan Kılıçdaroğlu Selçuk’un beldesi Belevi’ni de ziyaret etti.

Bu haber 1195 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım