reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Kasym 2011, 12:38 2054 Görüntüleme

AKP SELÇUK SEMA YEŞİLÇİMENLE DEVAM DEDİ

reklam
reklam

AKP ilçe kongreleri devam ediyor. Selçuk ta da 4 üncü kongre yapıldı

Kongreye Selçuk AKP teşkilatı ,halk, İzmir’den Milletvekili Erdal KALKAN, Bazı ilçe başkanları, konuklar katıldı.

Kongrede konuşma yapan İzmir Milletvekili Erdal Kalkan”   İlçe kongrelerimiz çok kalabalık ve coşkulu geçiyor. Buda İzmir’de zirveye başarıya koşuyoruz. Biz çok çalışmamıza rağmen hala muhalefet partisiyiz. Çünkü ülkede ki sistemle, statükolarla darbecilerle uğraşıyoruz.  Anti demokratik yasaları değiştirdik. Olağan halli kaldırdık. Demokrasinin özgürlüğün gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz Önce Adalet ,sonra kalkınma partisiyiz. Hukuk olmadan adalet olmaz. Demokrasi olmadan adalet olmaz. Biz ülke olarak askeri darbelerden çok çektik. Biz halkımıza onlar çarıklı ne anlarlar felsefesini yıktık. Hiçbir güç bundan sonra sizlerin seçtiği iktidarları yıkamazlar. İki temel sorunumuz kaldı. Terör ve istihdam. Yüzyıllardan beri ulusumuzu yıkmak yok etmek isteyen gizli güçler terörü körüklüyor. Bizi iç savaşa itmek için uğraş veriyorlar. Ama başaramayacaklar. başaramadılar. Batıdan askçocuklarını asker gönderenler. Tabut içinde onları karşılayanların acıları çok büyük. Sabredin bu acılar çok yakında dinecek bir daha asla olmayacak. Sabır istiyoruz. Uluslar arası ilişkilerimiz zirveye tırmanmaktadır. Bunun da mimarı genel başkanımız başbakanımızdır. Kendilerini buradan saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Geçmiş olsun diyorum “ dedi.

İlçe başkanı Sema YEŞİLÇİMEN ise” görev geldiğimde 1500 üye vardı. Sayı 2800 oldu. 2012 de bu sayı 6000 lere ulaşacaktır. Selçuk zor bir ilçe biz zoru başaran bir partiyiz. Selçuk’ta Maç artık çift kale oynanıyor. 2014 yılında yerel seçimde zafer bizim olacak. Gençlik yıllarımda  devrimci idim.  Biz o zaman haklar  öyle alınır biliyorduk.  Bizim o zaman istediklerimizi Şu an AKP gayet başarılı bir şekilde halka veriyor. Vermeye devam ediyor. Ben bu parti için, ayaklarımı parçalayana dek mücadele edeceğime söz verdim. Sözümde de duruyorum.

Bu gün buradaki bizim kongremizde olanların önünde, milletvekilimizden, Başbakanımız dan, bakanlarımızdan şunları istiyorum. Antik kanal projesinin , Torbalıya kadar gelen hızlı teren projesinin, Selçuğa yakışır bir devlet hasta hanesinin, bir yüksek okul binalarının, gerçekten başını sokacak evi olmayan yoksul halkımız için ucuz sosyal konutların,yeni bir hükümet konağının açılışlarını 2014 yılında açılışlarını sizlerle yapmak istiyorum.

Biz 7 kilometrelik antik kanal projesini hayata geçirmeye çalışırken, belediye başkanıda bu kanalın bir ucunda tırmıkla  bir şeyler yaptığını sanarak halkın gözünü boyamaya çalışıyor.” Dedi.

Daha sonra kongreye Sema Yeşil çimenin başkanlığında tek liste ile gidildi. Kayıtlı 400 delegeden,300 delege katıldı.

 Sema yeşil çimen in yeni listesi yönetime seçildi.

Sema Yeşil çimenin yeni listesi şu isimlerden oluştu. Osman Günaydın, Orhan Kara Güzel, Gökhan Angın, İbrahim Ertaş, Özgür Düzel, İbrahim Bağlar, Hüseyin demir kapı, Halil Düz taş Filiz Dinç çelik, Fuat Kırı tak, Nazır Massa, , Hakan Bayraklı, Sıdıka Becer, Ekrem Baş boğa, Gül sevim Tahta kaya,İbrahim Arık, Ayşe Artun, Abdullah Gür, Süleyman Gibiyenlioğlu,

İl delegeleri de

  Sema Yeşil çimen, Osman Baş terzi, Zahide İlki, Cumhur Katrancı, Orhan Karagüzel,Erdoğan Eli bol, Sezer Baş demir.,

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 

Bu haber 2054 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım