reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 25 Kasym 2011, 21:48 1320 Görüntüleme

SELÇUKTAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE DESTEK

reklam
reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Kasım Cumartesi günü saat 11:00 de Torbalı Pazaryerinde düzenlenecek torbalı kanalizasyon şebekesi temel atma töreninin en görkemli bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonun ardından düzenlenecek temel atma törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma amacıyla İzmir’deki tüm CHP ‘li Belediyeler yoğun katılım sağlayacak.

Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içinde olmak amacıyla Torbalı’da düzenlenecek temel atma törenine katılım sağlayacaklarını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Son yaşanan gelişmeler karşısında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içinde olmak isteyen vatandaşlarımız için Cumartesi günü saat 10:30’da Selçuk Belediyesi önünden otobüs kaldıracağız. Katılmak isteyen vatandaşlarımızı tören atma törenine davet ediyoruz” dedi.

Bu haber 1320 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım