reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Ekim 2011, 19:46 5488 Görüntüleme

CANLI MÜZİK İŞLETMELERİNE ÇAĞRI

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçede canlı müzik yapan işletmelere çağrıda bulundu.

Selçuk İlçe sınırları içerisinde gerçek enstrüman ve seslerle, banttan veya elektronik olarak yükseltilmiş ses kaynağı kullanılarak canlı müzik yayını yapan tüm işletmelerin Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği kapsamında Canlı Müzik İzin Belgesi alması zorunlu hale getirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürü Gonca Susyal, Selçuk İlçe sınırları içerisinde canlı müzik yapan veya yapacak olan eğlence yerleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı canlı müzik izni talep etmektedir. Bunun için işletmelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yetkilendirilmiş lisanslı bir laboratuvar tarafından hazırlanacak Çevresel Gürültü Seviyesi Değerlendirme Raporunun belediyemize sunulması gerekmektedir. Değerlendirme raporunun uygun olup olmadığına dair İzmir Büyükşehir Belediyesi karar verecek ve bunun sonucunda uygun bulunan eğlence merkezlerine Selçuk Belediyesi canlı müzik izni verecektir” dedi.

Ayrıca açık ve yarı açık eğlence yerlerinde 24:00- 07:00 saatleri arasında canlı müzik yapılmasının yasak olduğunu da hatırlatan Susyal, işletmelerin,  halkın rahat ve huzurunu bozmamak ve çevresel gürültü sınır değerlerini sağlayarak hareket etmeleri gerektiğini de dile getirdi. 

Bu haber 5488 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım