reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 23 Eylül 2011, 14:08 49877 Görüntüleme

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE!!

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlen << Denizci Çocuk Şenliği >> 26 Eylül pazartesi günü Selçuk Carpouza Cafe de gerçekleşecek.

Selçuk Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle düzenlenecek olan “Denizci Çocuk Şenliği”nde 6-12 yaş arası miniklere denizi ve denizciliği sevdirmek adına birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler gerçekleştirilecek. Bir gün boyunca saat 14:00 -19:00 arasında düzenlenecek olan şenlikte, Deniz canlılarını tanımaya yönelik “Korsan Sandığı” Oyunu, Korsan kostümlü animatörler eşliğinde oyunlar, Büyük engelli parkurunda şişme oyun parkuru, “Korsan Hazinesi Bulma Oyunu” Balık, gemi, deniz kabuğu vb. gibi şekillerden oluşan ipli pinyata oyunu, Havuzda uzaktan kumandalı tekne kullanımı eğitimi, Gemici bağları yapma eğitimi Gemi maketi atölye çalışması, Şişme Havuzda “Balık Tutma Oyunu” Yelkenli tekne kullanma eğitimi, 1 saat süreli müzikli/danslı deniz ve çevre koruma temalı çocuk oyunun sahnelenmesi gibi etkinlikler yer alacak. Miniklere yönelik hazırlanan etkinlikte denizcilik ve deniz temizliği konularında sergilenecek olan etkinliklerde minikler hem eğlenecek, hem de öğrenmenin keyfini yaşayacak.

Bu haber 49877 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım