reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 23 Temmuz 2011, 17:48 1467 Görüntüleme

ACTİVE BLUE DALIŞ KURSLARINDA 9 YILDA 1000 BELGE VERİLDİ.

reklam
reklam

ACTİVE BLUE DALIŞ, İLKYARDIM, CANKURTARMA KURSLARINDA 9 YILDA 1000 BELGE VERİLDİ.

BELGELERİN 600 TANESİNİ  YABANCI TURİSTLER, 400 TANESİNİ YERLİ VATANDAŞLAR ALDILAR. ALDI.

KURSLARA KATILANLAR PAMUCAK VE YÖRESİNDEKİ DENİZ DİBİNDEN HARİKA FOTOGRAFLAR ÇEKTİLER.

Selçuk Pamucak  deniz dibine dalış merkezi oldu. Tağmaç  Saraçoğlu, İzmirli faal bir genç.  Fırsat buldukça 15 yıl önce bu yöreye zıpkınla balık avlamaya geliyormuş.Zıpkınla balık avlarken tüplü dalışa başlar. Bununla yetinmeyen Tağmaç,   18 yaşında dalış eğitmeni olur. 7 yıl bazı yerlerde çalışır. 25 yaşında 9 yıl önce ilk dalış merkezini Pamucak ta Agua fantasy ile Efes prenses otellerinin plajında açar. Dalış merkezi her yıl 15 martta açılıp 15 martta kapanıyor.

Diyen Tağmaç Saraçoğlu sözlerine şöyle devam ediyor.” burada Dalış, Can kurtarma, ilk yardım kursları veriyoruz.  Dalışlarda üç kategori uyguluyoruz. İlkinde deneme dalışları 4- 5 metre derinlikte yaptırılıyor. Daha sonra 30-35 metrede balıkları besletiyoruz.  Beğenenlerle Uluslar arası kurslara başlıyoruz.kurs son unda  dalış öğrencilerine uluslar arası sertifikalarTürkiyede bu konuda beş merkez var. Biz bu bölgede tek kurs veren yeriz. İlk yıl kurslarımıza katılıp ta 9 yıl üst üste tatile gelen turistler. 9 yıldır kurslarımıza devam ediyorlar. Bu bölgenin deniz dibi hala bilinmeyen bir sır gibi onlar genelde  deniz dibi fotoğraflarını çekmek için devam ediyorlar. veriyoruz. Yani biz su anda uluslar arası standartlarda beş yıldızlı dalış merkeziyiz.

Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım kursları veriyoruz.kurslarımız çok amaçlı. Kursumuzu bitirenler ideal cankurtaran oluyor.  ayrıca Nitrox kursu verebiliyoruz” .bölgedeki agua parkların cankurtaranlarını biz yetiştiriyoruz. “ dedi.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1467 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım