reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 09 Haziran 2011, 15:10 1054 Görüntüleme

SELÇUK BELEDİYESİ NDEN SANATA DESTEK

reklam
reklam

Selçuk Sanat Hobi Grubu Selçuk Belediyesi nin desteğiyle 7 haziran Salı günü CarpouzaCafe de yağlı boya reprodüksiyon resim çalışmalarından oluşan resim sergisi düzenledi.

2010-2011 yağlı boya reprodüksiyon resim çalışmalarından oluşan sergi Selçuk halkı tarafından büyük ilgi gördü. Sergiyi düzenleyen Selçuk sanat hobi grubu öğretmeni Saime Özgönül ve grubun 8 üyesi yağlı boya reprodüksiyon çalışmalarını sanatseverlerle buluşturdu.

Farklı yaş gruplarından ve farklı mesleklerden oluşan Selçuk Sanat Hobi Grubu 2010 yılında Saime Özgönül öncülüğünde kuruldu. Sergide görüşlerini bildiren Saime Özgönül, “ Üyelerimiz hobi olarak resim yapmaya başladır. Hobi amaçlı gruba katıldılar. Fakat gün geçtikçe bıkmadan usanmadan resim üzerinde emek harcadılar, resme çok zaman ayırdılar.  Kursa Reprodüksiyon çalışmalarıyla başlayan üyelerimiz zamanla kendilerine özgü resimler oluşturdu. Resimlerin sayısı arttı, duvarlara sığmaz oldu. Bizlerde bu yüzden sergi açmalıyız diye düşündük. Bugün burada olmaktan ve sergimizi açmaktan çok mutluyuz. Sergimizin açılmasında bizi destekleyen Selçuk Belediyesine çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım