reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 Mayys 2011, 12:28 1286 Görüntüleme

ZİRVE DAĞCILIKTAN SELÇUK TURİZMİNE DESTEK ATAĞI BAŞLATILDI.

reklam
reklam

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi gerçekleştirdiği aktivitelerde turizm acentelerin yolladığı turistleri de misafir edecek.

2007 yılından bugüne kadar birçok başarılı faaliyete imza atan Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi atılımlarını devam ettiriyor. Turizm sektöründe hizmet veren firmalardan gelen talepleri değerlendiren Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Ay doğan uygulama hakkında şunları söyledi; “Daha önce otellerin ve üyelerimizin yolladığı turistleri faaliyetlerimizde misafir etmiştik. Aldığımız sonuç son derece olumlu olmuştu, güzel bir gün geçirip yeni dostluklar kurdukları gibi ilçemizi yakından tanıyıp güzel fotoğraflar çekme imkânı da yakalamışlardı. En önemlisi aktivitelerimize katıldıktan sonra ilçemizde daha fazla kalma kararı almaları olmuştu. Burada daha uzun zaman harcamaları otel, lokanta, şoför ve diğer esnafımıza olumlu yönde etki etmişti. Çeşitli oteller ve turizm acenteleri bize ulaşıp turist yolama taleplerini ve ne yapmaları gerektiğini sordular bizde onlara herhangi bir talebimiz olmadığını ilettik. Ülkemize gelen ziyaretçilerin güzel zaman geçirmeleri, esnafımızın daha çok kazanması bizi memnun eder. Bundan sonrada benzer taleplere cevabımız aynı olacaktır. Amatör ruhla devam ettirdiğimiz faaliyetlerimizin ilçemize faydalı olması bizim için memnuniyet vericidir” dedi.



VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1286 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım