reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 Mart 2011, 14:22 1174 Görüntüleme

MHP lideri Bahçeli Selçuk taydı

reklam
reklam

vatandaşlara seslenen MHP Lideri Devlet Bahçeli, iktidara geldiklerinde AK Parti den hesap soracaklarını ifade ederek; Hanımefendiler daha iyi bilir.

Çamaşır yıkamak, ev temizlemek için deterjan varsa, hepsini birbirine karıştıracağım, ondan sonra AK Parti'yi o deterjan kovasına iyice aklaşana kadar batırıp batırıp çıkaracağım" dedi.

Selçuk'ta vatandaşlara seslenen Bahçeli, AK Parti politikalarının ülkeyi ayrıştırmaya götürdüğünü, İmralı'nın ülke yönetiminde söz sahibi haline getirildiğini öne sürdü. MHP Lideri, iktidara gelmeleri halinde AK Parti'den Yüce Divan'da hesap soracaklarını yineledi. Haklarında yolsuzluk iddiaları bulunan bazı görevlilerin dokunulmazlık için genel seçimler öncesi milletvekilliğe aday olduğunu öne süren Bahçeli "Allah nasip ederse, MHP gelsin, hanımefendiler daha iyi bilir. Çamaşır yıkamak, ev temizlemek

için hijyen özelliği olan ne kadar deterjan varsa hepsini bir kovaya döküp birbirine karıştıracağım, AK Parti'yi o deterjan kovasına iyice aklaşana kadar batırıp batırıp çıkaracağım. Alo olmuyorsa, Omo. Omo da olmuyorsa, Persil temizlesin. Hiçbir şey olmadı babadan kalma yöntemle, kille temizleyeceğim" diye konuştu.

Selçuk mitinginden önce ilçe teşkilatında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Burada CHP'deki taciz iddiaları hakkında görüşlerini de bildiren Bahçeli, bu tür tartışmaların hem toplumsal ahlakı, hem siyasi kültürü yozlaştırdığını, bundan bir an evvel kurtulunması gerektiğini söyledi. Türk siyasetinde hizmetleriyle mümtaz bir yer edinmiş, hükümetlerde önemli sorumluluklar üstlenmiş şahsiyetleri, temeli olmayan kara propagandayla, bazı senaryolarla suçlamaya kalkmanın yanlış bir davranış olduğunu altını

çizen Bahçeli "Bu tip davranışlar Türk toplumunun karakteriyle de bağdaşmaz. Süratle bundan sıyrılmak lazım. Sıyrılmanın birinci aşaması televizyon yöneticilerinden geçer. Bu gibi davranışları haber niteliği içine alıp öncelik vermemelerinde yarar vardır. Bu davranışı, bu tepkiyi, bu önlemi ilk ortaya koyan televizyonlar olmalıdır. Yoksa malum bir şahsiyeti televizyona çıkartıp bir buçuk iki saat tartışmak, arkasından da tekrar tekrar yayınlamak televizyonculuk anlayışıyla da bağdaşmıyor" dedi.

Bahçeli Selçuk'un ardından Gaziemir ve Karabağlar'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Bu haber 1174 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım