reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 07 ?ubat 2011, 11:36 1283 Görüntüleme

Üç aydır kayıp olan avukatın sekreteri gözaltında

reklam
reklam

yaklaşık 3 ay önce otomobiliyle evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan avukat Mümtaz Baytekinin kaybolmasıyla ilgili, aralarında eski sekreteri C.Y., ve eşi E.Y.nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı

Cinayet Büro Amirliğinde 4 şüphelinin sorgusu devam ederken olayın ayrıntıları da netlik kazanmaya başladı.

10 yıllık avukat olan evli ve 2 çocuk babası Mümtaz Baytekin’in telefon kayıtlarını inceleyen polis, cep telefonuyla en son eski sekreteri C.Y ile görüştüğünü belirledi. Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran Cinayet Bürosu ekipleri, kısa süre önce avukatın yanından ayrılan ve Uşak’ta E.Y. ile evlenen C.Y’nin, avukatla zaman zaman görüştüğünü tespit etti. Telefonla son görüşmesini C.Y. ile yapan Baytekin’in, bu görüşmeden sonra Uşak’a gittiği iddia edildi. Polis, olayı aydınlatabilmek için eski sekreter C.Y. ile kocası E.Y’yi, babası ve bir yakınını gözaltına aldı.

E.Y’nin erkek kardeşinin de avukatın kaybolmasından kısa süre sonra çalışmak üzere Azerbaycan’a gittiği ve ifadesine başvurmak için girişimlerin başlatıldığı öğrenildi.

ARAMALAR SONUÇSUZ KALDI

C.Y. ve ailesine yakın bir kişiyle görüşen polis, 2 hafta önce Bergama ve çevresindeki ormanlık alanda 2 gün boyunca helikopterle Baytekin’in otomobilini aradı. Ancak tüm aramalara rağmen ne otomobile ne de cesede ulaşılabildi. Suçlamaları reddeden dört kişinin sorgusunun devam ettiği, olayla ilgilerinin bulunup bulunmadığının ifadelerine göre açıklık kazanacağı bildirildi.

AİLE BOYU GÖZALTI

Akşam saatlerinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi. Avukat Mümtaz Baytekin’in kaybolmasıyla ilgili gözaltında olan şüphelilerin eski sekreteri C.Y., kocası E.Y. kocasının anne ve babası ile C.Y.’nin bir kız arkadaşının olduğu öğrenildi.

Bu haber 1283 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım