reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 19 Aralyk 2010, 15:00 2507 Görüntüleme

Kuşadasında Yılbaşı Kutlamaları

reklam
reklam

Kuşadası Belediyesi yılbaşı programı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yılbaşı gecesinde İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilecek eğlencede Atiye ve Altın Güvercin şarkı yarışması birincisi Cem Doğangil sahne alarak Kuşadası’nı coşturacak.

Kuşadası Belediyesi yılbaşı programı hazırlıklarını sürdürüyor. Yılbaşı gecesinde İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilecek eğlencede Atiye ve Altın Güvercin şarkı yarışması birincisi Cem Doğangil sahne alarak Kuşadası’nı coşturacak.

Ücretsiz yılbaşı eğlencesi; animasyonlar, sürpriz hediyeler, dans ve folklor gösterileri ile başlayacak. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde ise muhteşem havai fişek ve ışık gösterileri izleyenleri büyüleyecek. Ayrıca sahne yanına kurulacak dev ekranda canlı yayın yapılacak. Yılbaşı gecesinde önce Altın Güvercin şarkı yarışması birincisi Cem Doğalgil, ardından da Atiye sahne alacak.

Yaptığı açıklamada, Kuşadalılara her zaman her şeyin en iyisini ve en güzelini sunmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Yılbaşı gecesi gerçekleştireceğimiz eğlence programında önce Altın Güvercin şarkı yarışması birincisi Cem Doğalgil, ardından da son dönemde yaptığı çıkışla adını tüm Türkiye’ye duyuran Atiye sahne alacak. 2011’e Atiye konseri ile merhaba diyeceğiz. Yeni yılı el ele, gönül gönüle, hep birlikte karşılamak üzere herkesi İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanına bekliyorum diye konuştu.

Bu haber 2507 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım