reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 30 Mart 2019, 12:50 2425 Görüntüleme

Torbalı da Şüpheli Ölüm

reklam
reklam

Cansız bedenine ulaşıldı

           Bugün Torbalı Mahallesinde şüpheli bir olay yaşandı. 28 yaşındaki kadın ölü olarak bulundu. Polis, konu hakkınca inceleme başlatırken, eşi gözaltına alındı.

Dün akşam Torbalı Mahallesi Aykent 2 Sitesinde şüpheli bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bugün saat 01.30 sularında 28 yaşındaki Neşe Eminoğlu, henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı oturduğu sitenin önünde cansız bedenine rastlanıldı. Olayı görev çevre sakinleri durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler inceleme başlattı. Yüksekten düştüğünü tespit eden polis, olayı şüpheli bulunca, eşi M.E.’yi (35) gözaltına aldı. İntihar mı yoksa cinayet mi olasılığını araştıran güvenlik güçleri inceleme yapmaya devam ediyor.

Bu haber 2425 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım