reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 15 Mart 2019, 11:25 2912 Görüntüleme

Albayrak " İzmir'de durum felaket"

reklam
reklam

Bakan Albayrak'tan flaş açıklama: 'İzmir'de durum felaket!

Albayrak, "Geçen hafta İzmir'deydim, durum felaket. Sonra İstanbul'a geldim birileri diyor ki, İstanbul'u da İzmir gibi yapacağız. Eyvah dedim siz sakın İstanbul'a bulaşmayın. Eğer İstanbul'u da İzmir gibi yaparsanız yandık" dedi.


Beyoğlu Buluşmaları’nda iş adamlarıyla bir araya gelen ve CHP'li İzmir Belediyesi'nin hizmetlerinden bahseden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Geçen hafta İzmir'deydim, durum felaket. Sonra İstanbul'a geldim birileri diyor ki, İstanbul'u da İzmir gibi yapacağız. Eyvah dedim siz sakın İstanbul'a bulaşmayın. Eğer İstanbul'u da İzmir gibi yaparsanız yandık" dedi.

Türkiye'nin ana gündeminin değerlendirildiği Beyoğlu Buluşmaları'nın bu ay ki konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak oldu. Toplantıda iş adamlarıyla bir araya gelen Bakan Albayrak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"EĞER İSTANBUL'U İZMİR GİBİ YAPARSANIZ YANDIK"

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak toplantıda yaptığı konuşmasında, Beyoğlu'nun müthiş bir mesafe kat ettiğini belirterek, "Belediyecilik çöp, çamur, çukurdan çıktı, ama Beyoğlu'nda çıktı. Beyoğlu'nda böyle bir dert kalmadı. Geçen hafta İzmir'deydim, durum felaket. Sonra İstanbul'a geldim birileri diyor ki, İstanbul'u da İzmir gibi yapacağız. Eyvah dedim siz sakın İstanbul'a bulaşmayın. Eğer İstanbul'u da İzmir gibi yaparsanız yandık. Doksanların Türkiye'sini hiç hatırlamak bile istemiyoruz. Dolayısıyla doğru, Beyoğlu Belediyeciliği çöp, çamur, çukurdan çıkardı. Artık turizm diyoruz, yatırım diyoruz, güvenlik diyoruz, inovasyon diyoruz, istihdam, iş diyoruz..

"DÜNYA TEK BİR DEVLET OLSA BAŞKENTİ İSTANBUL OLURDU"

Beyoğlu büyüyor, daha da büyüyecek. Napolyon'un sözünü her yerde diyorum, 'Dünya tek bir devlet olsa başkenti İstanbul olurdu' İstanbul'un da başkenti bu anlamda Beyoğlu olurdu. İstanbul'un kalbi Beyoğlu'nda atıyorsa Beyoğlu bu açıdan çok daha önemli. Dolayısıyla Beyoğlu'nu riske atma lüksümüz yok. Bugün yine bir tartışma var televizyonlardan izliyoruz. Belediyecilik noktasında belediye seçimleri hizmet anlamında mı önemli yoksa beka anlamında mı? Bence ikisi de. Çünkü hakikaten sadece çöptü, çamurdu, çukurdu üzerinde değil, belediyecilik hizmetini insanların, hemşerilerin, esnafın, iş dünyasının, bölgede yaşayan her bir paydaşın toplumsal refahının, huzurunun değişmesi, yukarıya taşınması açısından belediyecilik çok önemli" dedi.

Kaynak: Takvim


Bu haber 2912 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım