reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TÜRKİYE 13 Aralyk 2010, 18:47 1727 Görüntüleme

Akparti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak İstifa Etti..

reklam
reklam

Akparti de Uşak tan Sonra Bir Flaş Gelişme ve Gece Yarısı Operasyonu da İzmir de yaşandı AKP. İzmir İl Başkanı Ömür Kabak İstifa Etti..Resmi Açıklama Yarın Yapılacak ve 50 Kişilik Yönetim Kurulu da İstifa Edecek..

             Akparti Uşak teşkilatında geçtiğimiz hafta sonu bir gece yarısı İl başkanı Hilmi Alper in İstifa edeceği duyulmuş ertesi günde AKP. Uşak İl başkanı Hilmi Alper ve Merkezİlçe Başkanı Nuri Demir yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etmişti..
Bu gece benzer bir durum Akparti İzmir İl Başkanlığında sözkonusu İzmir İl Başkanı Ömür Kabak görevinden istifa etti..
            GenelMerkez de yapılan İl Başkanları toplantısının ardındanaçıklanan bu kararı genel merkez in taleb ettiği sanılıyor... Referandum yenilgisi nin sebep olduğu zannedilen bu istifa talebinin ayrıca başkan Kabak ın Emekli Hakim olması sebebiyle teşkilat üyelerine hakim gibi tavır sergilediği ve bunun da teşkilat üylerince sürekli şikayet konusu edildiği de gelen bilgiler arasında..

           Ömür Kabak, yarın (pazartesi)  11.00'de partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in katılacağı basın toplantısında istifasını açıklayacak. Erdem, aynı toplantıda 50 kişilik il yönetim kurulunun istifasını da isteyecek ve ardından ilçe başkanlarıyla tek tek görüşerek, yeni il başkanının kim olacağı konusunda bilgi alacak.

Bu haber 1727 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım