reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 05 Mart 2019, 10:43 2771 Görüntüleme

Torbalı’da FETÖ operasyonu

reklam
reklam

Örgüte finans sağlayan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

           Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlilerince, Aliağa başta olmak üzere Torbalı’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün öğrenci çalışma evleri, kod isimlerle bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen yöneticileri ile örgüte finans sağlayan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.


26 Şubat günü Aliağa, Torbalı ve Kemalpaşa ilçelerinde gerçekleşen eş zamanlı operasyon neticesinde gözaltına alınan Ş.K. (26), E.K (26) ve F.A. (45) isimli şahıslar, 28 Şubat günü Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Savcılıkça tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edilen şahıslar hakkında, adli kontrol uygulanması kararı verildiği bilgisi elde edildi.


kaynak : torbalıgüncel.com

Bu haber 2771 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım