reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 18 ?ubat 2019, 01:12 1186 Görüntüleme

Kılıçdaroğlu’ndan önemli açıklamalar

reklam
reklam

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de belediye başkan adayları için düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Baktılar İzmir’den istedikleri gibi bir kişi çıkmıyor. Ne yaptılar, dışarıdan ithal aday getirdiler. İthal belediye başkanıyla devasa bir İzmir yönetilir mi? İzmir’i yönetecek kişinin İzmir’in kültürüne sahip olması lazım. İzmir’i yönetecek kişinin, İzmirli olması lazım" dedi.

CHP’nin İzmir’deki belediye başkan adayları için düzenlenen tanıtım toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Halkapınar Spor Salonu’nda yapıldı. Salon, parti bayrakları ile süslendi, sahneye dev bir LED ekran yerleştirildi. Salonda üzerinde ’Derman belediyeciliği. Martın sonun bahar’ yazılı pankart asıldı. Salonun diğer tarafına da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı bir başka pankart asıldı. Ayrıca, üzerinde ’Bereketli, huzurlu, özgür kentler için’ yazılı pankartların da asıldığı görüldü.

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, ilçe belediye başkan adayları, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, eşi Gönenç Bilgen Yücel ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile çok sayıda davetli katıldı. Protokolde bulunan Deniz Yücel’in oğlu Sarp Yücel, Kılıçdaroğlu’nun yanına gelerek, fotoğraf çektirdi. Salonda, ’Hak, hukuk, adalet’, ’Halkın umudu Kılıçdaroğlu’ sloganları atıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından halk oyunları ekibinin gösterisi sahnelendi.

Salondaki kalabalığa seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerine, "İzmir milletvekili olarak bana bu onuru yaşattığınız için bütün İzmirlilere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek başladı. İzmir’in Türkiye’nin göz bebeği olan bir kent konumda bulunduğunu kaydeden Kemal Kılıçdaroğlu, "Demokrasinin kalesi, uygarlığın kalesi, 8 bin 500 tarihi bağrında taşıyan bir kent. Bu nedenle milletvekili olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Victor Hugo, ’İzmir prensestir, mutlu ilkbaharlar onun çağrısına cevap verir’ der. Biz ’mart ayının sonu bahardır’ derken aslında yıllarca önce Hugo’nun söylediğini bir anlamda tekrarlamış oluyoruz. Bahar sadece İzmir’e değil, tüm Türkiye’ye gelmeli. Tüm Türkiye’de insanlar huzur içinde yaşamalı. Tüm Türkiye bahar içinde olmalı, en büyük arzumuz budur" dedi.


’İNANÇLI VE KARARLI MÜCADELE İNSANI’

Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 15 yıllık süreçte İzmir’e büyük hizmetler yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Kocaoğlu, 397 yıl hapisle yargılandı ama diz çökmedi ve boyun eğmedi. Bütün baskılara rağmen İzmir’e hizmet etti, hayatını bir anlamda İzmir’e ve İzmirlilere adadı. Hiçbir belediye başkanın yapmadığı projelerin altına imzasını attı. İstanbul ve Ankara’nın iktidarın desteğine rağmen yapamadığı metroyu inatla yaşama geçirdi. Dolayısıyla Aziz Kocaoğlu sadece bir belediye başkanı değil, aynı zamanda inançlı ve kararlı mücadele insanıdır. Hepimizin ona teşekkür borcu vardır. Bizler 12 maddelik yerel yönetim belgesi hazırladık. 12 maddeyi yan yana getirdiğimizde, gördük ki; Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de hayata geçirdikleridir. Pek çok örnek İzmir’den alınmıştır. Biz İzmir’i ve İzmirlileri önemsiyoruz. İzmirliler tüm Türkiye’ye örnek olmuşlardır."

Bu haber 1186 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım