reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 Mart 2016, 12:46 1270 Görüntüleme

SELÇUKLU KADINLAR İZMİR’DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi İzmir 7. Kadın Festivali’ne katıldı. Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nde çini, sim sırma, kırkyama, kabak oymacılığı gibi kurslara katılan Selçuklu kadınların bulunduğu stant, fuarın en çok ilgi gören stantları arasında yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Fuarı’nda bu yıl 7. Si düzenlenen İzmir Kadın Festivali kapsamında         kadınlarla ilgili söyleşi, konser, tiyatro oyunu, stant açılışı gibi etkinliklerin yer aldığı festival 5- 8 Mart 2016 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanı’nda düzenlendi. 7. İzmir Kadın Festivali’ne Selçuklu Kadınlar ve Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ni temsilen katılan kadınlar gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler. Selçuklu kadınların el emeği, göz nuru ürünlerini sergiledikleri standı gezmelerinden ve fuarda yer alan etkinliklere katılım göstermelerinden mutluluk duyduğunu söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “kadınlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Kadın Festivaline katılmak isteyen Selçuklu kadınlarımızın da bu tür etkinliklerden en üst düzeyde faydalanmasını sağlamak görevimizdir. Kadın Danışma Merkezimiz düzenledikleri kursların yanı sıra her hafta psikolojik ve hukuksal konularda da danışmanlık hizmeti de alıyor.” dedi.

Bakıcı’ya teşekkür

Birçok kadın derneği, sivil toplum örgütü, belediyelerin kadın danışma merkezlerinin de katıldığı festivalde aynı zamanda Selçuklu kadınlar el emeği ürünlerini satışa sunma imkanına da sahip oldular.

Yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuklu kadınlar, Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nin faaliyetlerinden dolayı Selçuk Belediyesi’ne ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkürlerini ifade ettiler.

 

Bu haber 1270 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım