reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 26 Kasym 2015, 14:03 867 Görüntüleme

24 KASIMDA ÖĞRETMENE DAYAK!

reklam
reklam

Gaziemir Belediyesi'nin 24 Kasım öğretmenler günü için düzenlediği yemekte Özel Kalem Müdürü Mehmet Tuncer bir öğretmene kafa atarak burnunu ve dişini kırdı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, salonun kalabalık olması nedeniyle öğretmenleri uyardı. Şenol,gürültü nedeniyle kendi konuşmasını duyamadığını söyledi ve öğretmenlerden anlayış göstermelerini istedi. "Birbirimizi dinlemek zorundayız" diyen Şenolsunucu tarafından kürsüye ikinci kez davet edildi.


Üslubu daha da sertleşen Şenol, "Öğretmenler yine çok gürültü yapıyorsunuz. Bu kadar da olmaz. Birbirimizi dinlemek lazım. Sizler eğitimci insanlarsınız. Biraz daha duyarlı olun. Böyle olmaz" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine salonda bulunan öğretmenler duruma tepki gösterdi. Şenol'un toplantının başından bu yana öğretmenlere kötü davrandığını ifade eden eğitimciler duruma tepki gösterilmesini istedi ve salonu terk etti. Şenol kürsüdeyken salonun yarısı boşaldı.

KAVGA ÇIKTI

Başkan Şenol kürsüde konuşurken, bir anda kapının önü karıştı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer toplantıda bulunan Birleşik Kamu-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Barış Düdü'ye kafa attı.

Düdü'ye, "Sen benim belediye başkanıma 'terbiyesiz' diyemezsin. Sen kimsin. Seni fena yaparım' diyen Tuncer'in attığı kafa sonrası Düdü'nün dişi ve burnu kırıldı. Yüzü kanlar içinde salona gelen Düdü, Şenol kürsüdeyken mikrofona uzandı. Salona hitaben, " Sayın başkan yanınızda getirdiğiniz itlerinize sahip çıkın. Burada öğretmenler hem azar işitiyor hem de dayak yiyor. Buna sessiz kalıyorsunuz" diye bağırdı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer'in attığı kafa nedeniyle dişi kırılan ve burnu kanayan Düdü'ye müdahale edildi. Düdü, hastaneye kaldırılırken darp raporu aldı ve Tuncer'den şikayetçi oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Tuncer karakoldaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


Yeniasır

Bu haber 867 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım