reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 31 A?ustos 2015, 22:36 1151 Görüntüleme

KASAP AİLESİNİN KUZENLERİ

reklam
reklam

Selçuk’un tanınmış ailelerinden 1. Nesil Kasap ailesinin uzun yıllardır bir araya gelip görüşemediği, genç kuşaklar Oasis Restaurantta bir araya geldi.

Selçuk’ta Rahmetli Mustafa KASAP(Altındiş) ‘in torunları yıllar sonra bir araya gelerek hem eğlendiler, hem de hasret giderdiler. Yaklaşık 30 kuzen geçmişle ilgili konuları görüşerek ve aile bireylerinin soya ağacını tespit edebilmeleri açısından her birey kendi ailesinin künyesini yazarak ve internet ortamında bulunan kayıtları da araştırarak daha sağlıklı bilgiler elde etmeye çalıştılar.

 

Günümüzde insanların bir birinden uzaklaştıkları bir dönemde KASAP ailesine ait kuzenler birbirleriyle daha samimi bir ortamda birlik ve beraberliklerini devam ettirmek için ve daha çok bir araya gelebilmek için ikinci bir buluşma daha yapmaya karar verip, bu buluşmaları devam ettireceklerine karar aldılar.

Bu güzel gecede klarnet ve gitardan oluşan müzisyenlere kuzenlerden  Nihat KASAP’ın da performansıyla söylediği şarkılar eşliğinde eğlendikler. Bireyler toplu resim çektirerek gecenin bu sürpriz buluşmasına mutlulukları görülmeye değerdi.



Haber : Mehmet Uyaroğlu

Bu haber 1151 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım