reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 12 A?ustos 2015, 13:30 1068 Görüntüleme

Torbalı'da Eğitime 50 Dönümlük Arsa

reklam
reklam

Torbalı’daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi.

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi. Torbalı Belediyesi, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na yedi ayrı mahallede, toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti.

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği üzerine harekete geçen belediye, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti. İlçenin yedi ayrı mahallesinde bulunan arsaları bedelsiz devrettiklerini açıklayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki okullarda kullanılmak üzere boya ile inşaat ve onarım malzemesi dağıttıklarını da söyledi. Malzemelerin teslimi sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Görmez, "İlçemizde yaşam kalitesini artırmak adına yaptığımız her yatırımda eğitim en büyük önceliğimiz oluyor. İkisini bir arada sürdürmek ve koordineli olmak zorundayız. Bölgenin en hızlı büyüyen ilçesiyiz. Okul; yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da belediye başkanı Görmez'in eğitimci olmasının kendileri için bir şans olduğunu kaydederek, "Son bir yılda sınıf, derslik, okul artırımında çok büyük mesafe sağladık. Arsa, altyapı, onarımlar ve diğer ihtiyaçlar için başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Şimdi bu boya ve malzemelerle okullarımız adeta yenilenecek ve bizler de yeni öğretim yılına daha motive başlayacağız" şeklinde konuştu.

TOPLAMDA 50 DÖNÜMLÜK ARSA

Torbalı Belediyesi, Çapak Mahallesi'nde 2 bin metrekare, Karakuyu Mahallesi'nde 5bin 500 metrekare, Dağkızılca Mahallesi'nde 6 bin metrekare, Subaşı Mahallesi'nde 3bin 800 metrekare, Torbalı Mahallesi'nde 6 bin 500 metrekare, Ayrancılar Mahallesi'nde 15 bin metrekare, Muratbey Mahallesi'nde 11 bin metrekarelik arsa bağışladı.

Bu haber 1068 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım