reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 18 Temmuz 2015, 16:14 883 Görüntüleme

selçuk ta bayramlaşma

reklam
reklam

Selçuk’ta Ramazan Bayramı Kutlamaları İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde bayramın birinci günü düzenlenen program ile başladı.

Bayramlaşma Programına Selçuk Kaymakamlığı’na vekaleten Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Selçuk İlçe Müftüsü İsmail Satu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Bayramda esas olan kardeşliktir

İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde öğle saatlerinde gerçekleşen bayramlaşma programında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, huzurlu, sağlıklı, afiyet içerisinde bir bayram dileyerek sözlerine başladı. Başkan Bakıcı Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmada; “Bayramda esas olan kardeşliktir, bir araya gelmektir, küskünlüklerin giderilmesidir. Bu manada da birbirimize karşı tutumlarımız sevgiye saygıya, hoşgörüye dayanmaktadır. İlçemizde huzurun esas olması ve hizmetlerin fevkalade iyi olması dileğimizdir. Ulus açısından da, milletimiz açısından da huzurlu, herkesin birbirine sevgi ve saygı, hoşgörüyle yaklaştığı bir bayram diliyorum. Yine Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemi açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayramlar beraberliğin göstergesidir

Kaymakam Vekili Aydın Memük burada yaptığı konuşmada Ramazan ayının dayanışmanın, bereketin ve beraberlik ayı olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Memük; “ Bayramlar birliğin, beraberliğin, dostluğun göstergesi olan günlerdir. Bu bayram inşallah ilçemize, ülkemize, bütün İslam alemine, bütün insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Bayramın Sevgi, kardeşlik, dostluk, barış getirmesini diliyorum. Bu önemli gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Daha nice bayramlara kavuşmamızı diliyorum” dedi.

Huzurevi sakinleri unutulmadı

İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ndeki bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri ve katılımcılar polis merkezi ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Selçuk Akıncılar Huzurevi’ne de ziyaret düzenlendi. Başkan Bakıcı yaptığı konuşmada; huzurevi sakinlerinin kendilerinin misafirleri olduğunu söyleyerek; “her zaman sizlerin yanınızdayız, sizlerle birlikteyiz. Sizlerin ihtiyaçları bizlerin ihtiyaçlarıdır. Bayramınızın huzur, sağlık içerisinde ağız tadıyla geçmesini diliyoruz. Nice bayramlar, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Hep birlikte ağız tadıyla nice bayramlar geçirmemizi diliyorum” dedi.

Gazi ve şehit ailesine ziyaret

Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ise huzurevinde yaptığı konuşmada; “Selçuk Belediyemizin huzurevi ile bir ihtiyaca cevap verdiğini görüyorum. Sizlerin burada huzur içerisinde olması belediyemizin, devletimizin bir göstergesidir. Bayramlar kardeşliktir, barıştır. Bu topraklarda huzur barış içerisinde yaşamamızı diliyorum” dedi.

Selçuk Akıncılar Huzurevi’ne bayram dolayısıyla düzenlenen ziyaretin ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekiler önce ilk olarak Gazi Sabri Cinel’in evini ziyaret etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı Başkan Bakıcı’nın şehit eşi Saadet Taylan ve ailesini ziyaretiyle son buldu.

Bu haber 883 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım