reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Temmuz 2015, 11:52 1099 Görüntüleme

ÖĞRETMEN EVİNDEN ÜNİVERSİTEYE ATAMA

reklam
reklam

Selçuk Öğretmenevi müdürü İrfan YILDIZ beş yıldır görev yaptığı öğretmenevi müdürlüğü görevinden geçtiğimiz hafta ayrıldı.

Müdür yardımcılarından Onur Özdemir de vekâletten öğretmenevi müdürlüğüne getirildi.

Diğer yanda görevinden ayrılan İrfan Yıldız Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulunda Öğretim görevlisi olarak göreve başladı. Başarılı çalışmalarıyla Selçuk Öğretmen evini Türkiye çapında tanınan bir kurum haline getiren İrfan YILDIZ İzmir Milli Eğitim Kurumları arasında yapılan toplam kalite yarışmasında Selçuk Öğretmenevine 2013 yılının kaliteli ekibi ödülünü kazandırdı.

Yapmış olduğu iyileştirme çalışmaları doğrultusunda öğretmenevinin geçmiş dönemki borçlarını ödendiğini ve kurumu karlı duruma getirdiği vurgulandı. Selçuk öğretmenevini çalıştığı beş yıl boyunca yüzlerce öğrenciye yemek hazırlayan bir kurum haline getirdi.

Yeni görev yerinde çalışmalarına başlayan İrfan YILDIZ Selçuk İlçesi Belevi Mahallesi 1962 doğumlu aynı zamanda iki çocuk babası olup,  Selçuk Kent Konseyi Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Çok yönlü ve sevilen kişiliğiyle tanınan İrfan Yıldız sulu boya resim çalışmaları yapıyor, bağlama ve gitar çalıyor.

Bu haber 1099 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım