reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Nisan 2015, 22:58 885 Görüntüleme

BAKICI 1 MAYIS’I ÇALIŞANLARIYLA KUTLADI

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi çalışanları 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Pamucak’ta Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ile kutladı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Selçuk Belediyesi çalışanları Pamucak’ta toplandı. Belediye çalışanlarının doyasıya eğlendiği kutlamada Başkan Bakıcı da çalışanlara eşlik etti.

Hepimiz emekçiyiz

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen kutlamada söz alan Başkan Bakıcı, emek kavramına verdiği değerin altını çizen ve belediyeciliğin birçok işten farklı bir görev olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “Yarın 1 Mayıs İşçi Bayramı. Daha doğrusu emekçinin bayramı.  Tabi ki hepimiz emekçiyiz. Ben de o kategorideyim. Dolayısıyla hep emeğin yanında olup onu desteklemek hayatımız boyunca bu şekilde yaşamak bizim isteğimiz olmuştur. Emeğiyle geçinen insanlara saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Hayatını alın teri ile kazanan insanların önünde saygı ile eğilmemiz lazım” dedi. 

Bana düşen görevi yerine getireceğim

Bir belediye başkanı olarak çalışanlarına verdiği değerden bir kez daha bahseden Başkan Bakıcı;  “2014 Mart seçiminden sonra hemen hemen 13 aydır birlikteyiz. Gerek memur arkadaşlarımızın, gerekse işçi arkadaşlarımızın haklarının alınmasında ve önlerindeki engellerin kaldırılmasında gayret içerisindeyiz. Sizlerin daha iyi koşullarda çalışması ve emeğinizin karşılığı almanız için bana ne görev düşüyorsa ben onu gerçekleştireceğim. Sizlerin çok daha rahat ortamlarda görevlerinizi yerine getirmeniz esastır. Dolayısıyla bu süreç bizi daha çok bir araya getiren bir süreç olacaktır” dedi.

Belediyecilik farklı bir iştir

Belediyeciliğin birçok kamu ve özel görevinden farklı olarak her zaman, her yerde, mesai kavramını dışında çalışmayı gerektirdiğinin altını çizen Başkan Bakıcı;  Bizim görevimiz bulunduğumuz kurumu korumak ve kollamaktır. O kurumun menfaatleri için ne yapılması gerekiyorsa yapmaktır. Bir belediye başkanı olarak ben, bana ne görev düşüyorsa ödevimdir diye düşünüyorum. Dolayısıyla hepimiz çalışmalarımızı bu düşünceyle yapacağız. El birliğiyle Selçuk’umuza en iyi hizmeti getireceğiz. Belediyecilik çok farklı bir uğraş. Belediyecilik 24 saat yapılan bir görev. Bulunduğumuz kente her noktada hizmet etmekle görevliyiz. Bu işin tatili yok. Biz belediye olarak vatandaşımızın günlük yaşamına yönelik hizmetleri yerine getiriyoruz. Hemşerilerimizin vatandaşlarımızın günlük yaşamı ile sıkıntılarını her daim bize iletmeleri doğaldır. Bunu anlayışla karşılayacağız. Belediyecilik böyle bir şey” dedi. 

Çalışanlarına pilav dağıttı

Başkan Bakıcı 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenen kutlamada sözlerini; “emeğin yanında bir insan olarak 1 Mayıs’ı İşçi Bayramı’nı kutluyorum. Daha güzel şartlarda,  hem çalışma koşullarının daha iyileştirdiği, hem de çalışanın hakkının daha fazla verildiği günlerin özlemi içerisinde bayramınızı kutluyorum” dedi.

Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından Selçuk Belediyesi çalışanları hep birlikte halay çekip dans ettiler. Belediye çalışanları için dağıtılan pilav kazanının başına Başkan Bakıcı geçerek çalışanlarına pilav da dağıttı. Selçuk Belediyesi çalışanları ise Başkanları ile birlikte 1 Mayıs’ı kutlamaktan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.


Bu haber 885 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım