reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 15 ?ubat 2015, 20:06 1106 Görüntüleme

Tse'den Torbalı Ticaret Odası'na İndirim

reklam
reklam

Torbalı Ticaret Odası ile Türk Standartları Enstitüsü arasında kalibrasyon, eğitim, muayene ve deney hizmetlerinde oda üyelerine yüzde 50’ye varan indirim imkanları sağlayan protokol imzalandı.


Tse'den Torbalı Ticaret Odası'na İndirim

Torbalı Ticaret Odası ile Türk Standartları Enstitüsü arasında kalibrasyon, eğitim, muayene ve deney hizmetlerinde oda üyelerine yüzde 50’ye varan indirim imkanları sağlayan protokol imzalandı.

Tse'den Torbalı Ticaret Odası'na İndirim

Torbalı Ticaret Odası ile Türk Standartları Enstitüsü arasında kalibrasyon, eğitim, muayene ve deney hizmetlerinde oda üyelerine yüzde 50'ye varan indirim imkanları sağlayan protokol imzalandı. Oda Başkanı Olgun "İmar sorunumuz çözüldü 10 yıl içinde ihracatımız 5 milyar dolara çıkacak" dedi.

Üyelerine yönelik hizmet ve eğitim çalışmalarına ara vermeden devam Torbalı Ticaret Odası (TTO) büyük bir hizmete daha imza attı. Üyelerine sunduğu hizmetin kalitesini artırma yönünde yaptığı işbirliği protokol anlaşmalarına bir yenisi daha ekleyen Torbalı Ticaret Odası, yapmış olduğu gerekli yazışmalar ve müzakereler sonrası Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile kalibrasyon, eğitim, muayene ve deney hizmetlerinde oda üyelerine önemli oranda indirim imkanları sağladı. İmzalanan protokol kapsamında, TTO üyeleri, TSE'den alacakları deney hizmetlerinde yüzde 20, gözetim hizmetlerinde yüzde 30, kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 40, deney ve kalibrasyon eğitim hizmetlerinde yüzde 30, CE belgesi ve sertifikasyon hizmetlerinde ise yüzde 20'lik indirimden faydalanacak.

2023 HEDEFİ 5 MİLYAR DOLAR

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun üye sorunlarını çözmek için aralıksız çalışmalarını sürdüklerini belirterek, "İhracatta 61 ili geride bıraktık. 865 milyon dolarlık ihracatı 2015 sonunda 1 milyar dolara, 2023'te ise 5 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Pancar- Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaşanan imar sorunu 10 yılı aşkındır devam ediyordu. Son 3 yıldır bunu gündemde tuttuk. Belediye Başkanımız Sayın Adnan Yaşar Görmez, göreve geldikten sonra bu konuya el attı ve şimdi sorun çözüme kavuştu. Tarım arazilerinin sanayileşmesine karşıyız. Ancak yüzde 75'i fabrika olan bölgenin geri kalan kısmına tarım alanı demenin hiçbir mantığı olamaz" diye konuştu.

"DÜNYA İLE AYNI DİLİ KONUŞMALIYIZ"

Kurum olarak kalite olgusunu her işletmeye aşılamak istediklerini kaydeden TSE Ege Bölgesi Genel Sekreteri Ömer Eyyupoğlu ise şunları söyledi: "İmzalamış olduğumuz protokolün bölgeye katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Standardizasyon iş dünyasının artık olmazsa olmazıdır. Teknik engellere takılmamak için standartları yapan taraf olmalıyız. Enstitü olarak bu misyonu üstlendik. Enstitümüz, dünyadaki bütün standartlar teşkilatlarına tam üyedir. Sadece üye olarak yer almak olmaz. O standartları oluşturan komisyonlarda yer almalıyız. Firmalarımızda rakiplerinden çok daha iyi ürünler imal etmeli. İş yerlerimizin faaliyetlerini ve üretimlerini iyileştirmeliyiz. Ülke olarak yurt dışı pazarlarında kalıcı olamıyoruz. Ticaret dünyası ile aynı dili kullanmalıyız. Dünyanın ortak dili de standardizasyondur. TSE olarak bu konuda firmalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız."

Bu haber 1106 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım