reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 27 Ocak 2015, 18:54 1184 Görüntüleme

Yetenek Sizsiniz TORBALI

reklam
reklam

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda jüri üyesi olduğu “Yeteneksizsiniz Türkiye” yarışmasının 2.tur elemeleri Torbalı Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak.

10 Ekim 2009’dan beri Türkiye’yi ekran başına kilitleyen “Yeteneksizsiniz Türkiye”  yarışmasının 2. tur elemeleri için durağı Torbalı oldu.  Her hafta farklı bir ilde gerçekleştirilen yarışmanın yarı finalistleri seyirciler tarafından kendilerine dağıtılan oylama butonuyla belirlenecek. Torbalı Belediyesi’nin girişimleriyle birçok ili geride bırakan Torbalı, Yeteneksizsiniz ekibini ağırlayacak. 30-31 Ocak tarihlerinde farklı seanslarla Torbalı’yla bulaşacak olan yarışma, ortalama 5.000 kişi tarafından canlı olarak izlenecek.

Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde bin kişilik gösteri salonunun yanı sıra, 1 sinema,1, konferans, kurs, dans, bale ve farklı aktiviteler için 3 ayrı salonu bulunuyor.

TORBALI BELEDİYESİ 2015’İ KÜLTÜR VE SANAT YILI İLAN ETTİ…

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2015 yılını, kültür, sanat ve tanıtım yılı ilan ettiklerini hatırlatarak şunları söyledi; “ 2015 yılında bir dizi, konferanslar, paneller, turizm toplantıları, fuarlara ilişkin çalışmalar yapılıyor. Tarihimizi, kültürümüzü, sahip olduğumuz ekonomik potansiyeli tanıtacağız.  Torbalı halkı sosyal, kültürel aktivitelerden de geri kalmayacaklar. Kültür merkezimiz bu anlamda önemli bir işlev üstlenmiş. Amatör ve profesyonel tiyatro grupları, sanatçılarımız, ressamlarımız, yazarlarımız için bu merkez artık önemli bir buluşma noktasıdır. Yakın süreçte sinema günlerimiz başlıyor. Vizyona yeni girmiş filimler dâhil, yerli yabancı en popüler yapımları Torbalı halkına sunacağız.  Birlikte sinema keyfi yaşayacağız.  22 Şubatta ise geleneksel deve güreşlerimiz var.” dedi.

Bu haber 1184 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım