reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 05 Ocak 2015, 11:54 969 Görüntüleme

Torbalılı talihli: ‘Bu para ilaç gibi geldi..’

reklam
reklam

Yılbaşı gecesi gerçekleştirilen On Numara çekilişinde büyük ikramiye isabet eden 4 talihliden biri olan Torbalılı Rafet Toprak, bir süredir işsiz olduğunu belirterek “Bu para ilaç gibi geldi” dedi.

Yeni Asır’dan Sevim Akbaş’ın haberine göre Şans Topu’nda 5+1 bilen talihlilerden birinin Torbalı’da olduğu haberi, ilçe gündeminebomba gibi düşerken, herkesin merak ettiği talihlinin Atatürk mahallesinde yaşayan 34 yaşındaki Rafet Toprak isimli vatandaş olduğu ortaya çıktı.

Uzun zamandır işsiz olan ve cebindeki son parayla Şans Topu oynayan Toprak, ikramiyenin kendisine çıktığını öğrenince büyük şok yaşadı. Dün gün boyunca İzmir’de paranın tahsiliyle ilgilenen genç adam, hala şoku üzerinden atamadığını ve çok mutlu olduğunu söyledi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen şans oyununun 707. hafta çekilişinde, kazandıran numaralar 5, 11, 23, 28, 32 ve artı 7 olarak belirlendi. 5 artı 1 bilen dört kişi, 181 bin 575 lira 35’şer kuruş ikramiye kazandı. Talihli 4 kişiden biri de, 31 Aralık günü cebindeki son para olan 40 liranın 20 lirasıyla ‘şans dağıtan bayi’ olarak bilinen Erol Gül’ün sahibi olduğu bayide Şans Topu oynayan Toprak oldu.

“Ailecek çok mutluyuz”

İkramiyenin kendisine isabet edeceğine dair hiç umudu olmadığını ifade eden Toprak, şunları söyledi: “Cebimde bir gün önce 40 lira vardı. 20 lirasını eve bir şeyler almak için ayırdım, kalan 20 liraya Şans Topu oynadım. Çekiliş yapıldığında kendi numaramı görünce şok oldum. Uzun zamandır işsizim ve bu para ilaç gibi geldi. Hala şok içerisindeyim. Ailecek büyük sevinç yaşıyoruz.”

Talih kuşu Torbalı semalarında

Torbalı’ya en son Kasım ayında Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye çıktı. Belediye meydanında yıllardır piyango bileti satan Mehmet Ali Karayel’in sattığı çeyrek bilete 500 bin lira isabet etmişti. Öte yandan haziran ayında da büyük ikramiye dört kişiye çıkmış ve biletler “şans dağıtan bayi” olarak bilinen Erol Gül tarafından satılmıştı. Milli Piyango İdaresi 10 Numara 620. Hafta çekilişinde de Torbalılı dört kişi On Numara’yı tutturarak büyük ikramiyeyi kazanmıştı.

Bu haber 969 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım