reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 Aralyk 2014, 10:57 976 Görüntüleme

SELÇUK’TA KADIN MECLİSİ KURULUYOR

reklam
reklam

Selçuk Kent Konseyi bünyesinde Kadın Meclisi kuruluyor. Selçuk Kent Konseyi, Selçuk’a ve kadınlara dair çalışacak meclisin kurulması için bölgede yaşayan kadınları yarın (25 Aralık) günü saat 19.00’da Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda buluşturacak.

Selçuk’ta katılımcı ve demokratik yönetim modelinin hayata geçmesi için kurulan Selçuk Kent Konseyi, toplumun her kesimini çalışmalarına dahil etmek amacıyla çeşitli meclisler kuruyor. Konseyin 13 Kasım 2014 tarihinde yapılan 3. Yürütme Kurulu toplantısında onaylanan meclislerin oluşturulmasında ilk sıra Kadın Meclisi’ne verildi. Selçuk Kent Konseyi Yönergesi’nin iki maddesi gereğince konsey bünyesinde faaliyet gösterecek olan kadın, çocuk, gençlik ve engelli meclisi çalışma yönergeleri konseyin ikinci genel kurulunda onaylanmıştı.       

Bilinçlenmek ve proje üretmek

Bu meclislerden ilk kurulacak olan kadın meclisinin asıl amacının kadınların kent ve kadın sorunları hakkında bilinçlenerek, politikalar oluşturması olduğuna dikkat çeken Selçuk Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız, ayrıca bu mecliste kadınların proje üretmelerini ve kadına yönelik her türlü ayrımcılıkla mücadele etmelerini sağlamak olduğunu kaydetti. Selçuk Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız, bölgedeki tüm kadınları ve vatandaşları yarın saat 19.00’da Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonunda yapılacak olan Kent Konseyi toplantısına davet etti. 


Bu haber 976 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım