reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 09 Aralyk 2014, 22:53 1729 Görüntüleme

12 bin lira için kardeşini öldürmüş!

reklam
reklam

Torbalı’da kardeşinin boğazını keserek öldüren Mustafa A. isimli zanlı ifadesinde kız kardeşini 12 bin lira borcu olduğundan dolayı öldürdüğünü itiraf etti.

TORBALI ilçesinde yaşanan kız kardeş cinayeti ile ilgili olayın ayrıntıları netleşmeye başladı. Kız kardeşinin boğazını gözünü kırpmadan kesen katil ağabey Mustafa A emniyet güçlerine verdiği ifadeyle tüyler ürperten gerçeği anlattı. Katil Mustafa A. kız kardeşini, ona yıllar önce verdiği 12 bin TL’lik parasını alamadığı gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı ifadesinde, “Geçtiğimiz yıllarda kız kardeşime 12 bin TL borç para verdim. Parayı geri alamayınca gözüm döndü. Onu bıçakla öldürdüm” dedi.

KARDEŞ KATİLİ İTİRAF ETTİ

BUCA Cezaevinde tutuklu olarak tutulan ve geçtiğimiz hafta sonu özel izinle dışarı çıkan Mustafa A., İzmir Torbalı’da bulunan 33 yaşındaki kardeşi Zehra Demir’in boğazını keserek öldürmüştü. Olay sabah saatlerinde abi kardeşin birbiriyle tartışmasıyla başlamış, Abi Mustafa A’nın Zehra Demir’in boğazını kesmesiyle son bulmuştu. Kardeşini öldürdükten sonra panikle dışarıya bıçakla beraber kaçan Mustafa A. bıçağı bahçeye savurarak olay yerinden uzaklaşmıştı. Kısa bir süreliğine ortadan kaybolan zanlı Mustafa A daha sonra emniyet güçlerine teslim olmuştu. Teslim olduktan sonra ifadesi alınan Mustafa A. kız kardeşini kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf etti.

EV MÜHÜRLENDİ

İLK eşinden 3 yıl önce ayrılan ve resmi nikâhı devam ettiği halde imam nikâhı ile F.K’.ile yaşamaya başlayan Zehra Demir’in; adam yaralamak suçundan kaldığı Buca Cezaevi’nden 3 günlük izin alan ağabeyi Mustafa A. tarafından boğazı kesilerek öldürülmesi ilçe başta olmak üzere tüm ülkede gündem konusu oldu. Cinayetin namus davası yüzünden işlendiği, Mustafa A., kız kardeşini nikahlı eşinden ayrılıp bir başkası ile imam nikahıyla yaşadığı için öldürdüğü iddia edilmişti. Alınan bilgilere göre kız kardeşini öldüren Mustafa A’nın Buca Cezaevine teslim edildiğini öğrenildi. Öte yandan cinayetin gerçekleştiği ev ise geçici olarak kapatılarak mühürlendi.

Bu haber 1729 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım