reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Ekim 2014, 14:23 873 Görüntüleme

2015 Yılı Tahmini Bütçe Oy Birliği ile Kabul Edildi

reklam
reklam

Selçuk belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 3. Birleşim ile sona erdi. Toplam 6 madde bir önergeden oluşan bu ayki meclis toplantısında 2015 yılı tahmini bütçe tüm meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Selçuk belediye başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2015 yılı tahmini bütçenin Selçuk’a hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Komisyondan gelen raporların okunmasıyla başlayan Selçuk Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının üçüncü birleşiminde 2015 yılı tahmini bütçe görüşülerek oylara sunuldu. 70 milyon TL olan 2015 yılı tahmini bütçe tüm meclis üyelerinin kabul oyu ile oy birliğiyle kabul edildi.

Bütçelerin bir öngörü ve tahmini olduğunu, ancak bu öngörü ve tahmin gerçekleşme yüzdesinin yakalamak üzere kurulması gerektiğine dikkat çeken Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “yani bir öngörüde bulunuyorsak, taslak bir bütçe oluşturuyorsak; bunun gerçekleştirme oranının oldukça yüksek olması gerekir. Biz burada gelir 60, gideri 70 ve 10 milyon borçlanmayla öngördüğümüz 70 milyonluk bütçede biraz çıtayı yüksek tuttuk. Bu bizim ilk bütçemiz ve biz seçimden çıktık geldik. Dolayısıyla bizim projelerimiz var, bu projeleri hayata geçirme sorumluluğumuz var.

Başkan Bakıcı: “Çok kazanandan çok, az kazanandan az ilkesini hedefledik”

Bu projeleri hayata geçirmek için de böyle bir yüksek bütçeyi yapma anlayışı içerisinde davranılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Zor bir hedef koyduk kendimize. İnşallah gerçekleşecektir. Ben buna inanıyorum. Yüzde olarak ne kadar yaklaşabilirsek, gerçekleştirme oranını yakalayabilirsek o kadar iyi bir sonuç alacağız. Bunun yanında mali prensipler içerisinde yer alan ödeme gücünü esas almaya çalıştık. Küçük esnaftan mümkün olduğunca düşük alarak artırım yapmadık” dedi.

Bu haber 873 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım