reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Ekim 2014, 19:54 1225 Görüntüleme

Huzurevi sakinlerine Grip Aşısı

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde yaşayan yaşlılara grip aşısı yapıldı.

               Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte yaşanabilecek olası grip salgınlarının önüne geçebilmek için Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi tabibi Yusuf İbri ve kurum hemşiresi Kezban Kurtuldu tarafından huzurevi sakinlerine aşı yapılarak yaşlıların kış günlerinde vücutlarının gribe karşı daha dirençli olması sağlandı.

              Tek tek hastaneye gitmek yerine bu hizmetin kaldıkları huzurevinde verilmesinden memnuniyet duyan huzurevi sakinleri, Selçuk Belediyesi’ne teşekkür ederken Huzurevi Müdürü Serpil İbri ise “Huzurevimizde kalan büyüklerimizin sağlıkları ile yakından ilgileniyoruz. Düzenli olarak sağlık kontrollerini yaptırıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşlılarımıza grip aşısı yaparak kış aylarının getireceği bazı hastalıklara karşı dirençli olmalarını sağladık. Yaşlılarımız bu uygulamadan çok memnun kaldı” şeklinde konuştu.

Bu haber 1225 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım