reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Eylül 2014, 12:20 974 Görüntüleme

Selçuk Belediyesi Briç Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

reklam
reklam

Selçuk Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen İkinci Briç Turnuvası büyük bir heyecanla gerçekleşti. Turnuvada dereceye giren sporculara Selçuk Belediyesi tarafından kupa verildi.

Selçuk Belediyesinin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan briç turnuvasına 88 oyuncu katıldı. Yirmi iki masada geçen keyifli mücadelenin adresi Selçuk Belediyesi Düğün Salonuydu. Oldukça heyecanlı geçen turnuva iki kategoride gerçekleşti. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara Selçuk Belediyesi tarafından kupa takdim edildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya katılımın yüksek olduğunu, oldukça heyecanlı geçen turnuvanın gelecek yıl daha geniş bir katılımla geçmesini hedeflediklerini belirten turnuvadan sorumlusu Eyüp Kılınç, turnuvaya maddi manevi destek veren Selçuk Belediyesi’ne ve turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Turnuvayı yakından takip eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, tüm sporcuların masalarını tek tek ziyaret ederek, onlara başarılar diledi. Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleşen turnuvanın geleneksel hale getirileceğini ve Selçuk Belediyesi olarak bu konuda gereken tüm desteği sağlanacaklarını açıkladı. Başkan Bakıcı ayrıca Türkiye’de de, dünyada olduğu gibi resmen spor olarak kabul görmüş, bir zeka ve düşünce oyunu olan ve ortakla birlikte düşünmenin önemli olduğu briç turnuvalarına gelecek yıllarda daha fazla katılımın olmasını diledi. Başkan Bakıcı, bu vesile ile Selçuk Belediyesi İkinci Briç Turnuvasına katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Selçuk Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen İkinci Briç Turnuvası’nda dereceye giren ve kupaların sahibi olmaya hak kazan sporcuların isimleri şöyle: Birinci Selahattin Ayhan- Mehmet Işık.

İkinci Kemal Günay- Ramazan Ay.

Üçüncü Güngör Tosunoğlu- İhsan Ergin.

Mikser Dalında Birinci Serdar Yassıoğlu-Işıl Yassıoğlu.

Senyör dalında birinci Halil Çiçek-Mustafa Yıldız.

Bu haber 974 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım