reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 23 Eylül 2014, 09:58 1164 Görüntüleme

Film Gibi Aşk

reklam
reklam

Alman MichaelaSistek ile Torbalılı Yavuz Şakır’ın İzmir Saat Kulesi’nin altında başlayan aşkı nikâh masadında son buldu. Çift artık Torbalı’da yaşayacak.

Hikâyesi Türk filmlerine konu olacak bir düğüne tanıklık etti. Almanya’dan Türkiye’ye tatile gelen ve İzmir’i ziyaret eden Alman MichaelaSistek ile Torbalılı Yavuz Şakır’ın Saat Kulesi’nin altında başlayan aşkı nikâh masadında son buldu. Genç kadınarkadaşlarıile saat kulesi altındahatıra fotoğrafı çektirirken başlayan aşk, gelin-damat fotoğrafı çekimine kadar uzandı. Genç çift önceki gün Alyans Kır Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştirdi. Türk geleneklerine uygun bir şekilde yapılan düğün törenioldukça güzeldi.Damat Yavuz Şakır, Michaela’yı çok sevdiğini söyleyerek, “İzmir Saat Kulesi önünde karşılaştık ve ilk bakışta aşık oldum. Kendisi ile tanıştık ve sosyal medya üzerinden sohbetimizi devam ettirdik. Evlilik teklifi ettim ve kabul etti. Artık Torbalı’da yaşamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Saat Kulesi önünde fotoğraf çektiren Alman MichaelaSistek’i Torbalılı Yavuz Şakır gördü. İlk görüşte aşık olan Yavuz Şakır, Sistek ile tanıştı. Tanışmaları sonrasında ülkesine dönen daha sonra internet aracılığı ile ilişkilerini ilerleten çiftler, evlenme kararı aldı. Evlenme kararı alındıktan sonra Sistek, Torbalı’ya gelerek Şakır ailesi ile tanıştı. Daha sonra Şakır ailesi Almanya’ya gidip MichaelaSistek’in ailesi ile tanıştı. Tanışma faslının sona ermesi sonrasında ilk yüzükler takıldı. Nişan ve kına gecesi gibi Türk geleneklerine uygun bir şekilde yapılan törenler sonrasında düğün töreni yapıldı. Düğün töreni önceki gün Alyans Düğün salonunda yapıldı.

Alyans Kır Düğün Salonu’nda yapılan müthiş düğün töreninde güzel ve renkli görüntüler ortaya çıktı. İzmir’de tanışan çiftler evlilik törenine fayton ile geldi. Herkesin ilgisini çeken faytonlu gelin damat görüntüsü sonrasında nikah masasına geçildi. Nikâhı Torbalı Belediyesi memurlarından Ali Yakupoğlu kıydı. Gelin ile damadın nikâh şahitliğini ise Belkız-Ramazan Alan çifti yaptı. Nikâh töreni sonrasında Ahmetli Köyü Yörük Derneği Grubu sahne aldı. Yöresel oyunların sergilendiği sırada yabancı gelin gösteriden çok etkilendiğini söyledi.

Bu haber 1164 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım