reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Eylül 2014, 12:03 1042 Görüntüleme

Selçuk ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

reklam
reklam

Selçuk’ta sabah Kaymakamlık Bahçesinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ve ilçe mezarlığındaki şehitlik ziyaretiyle başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları akşam saatlerinde Selçuk Belediyesi tarafından organize edilen Kurtalan Ekspres ve Hayko Cepkin konseriyle sona erdi

Sunuculuğunu Nuri Ateş ‘in yaptığı programda önce muhteşem sahne performansıyla Kurtalan Ekspres solisti Can Bora Genç’in seslendirdiği Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarıyla coşan Selçuklular kendine özgü tarzıyla Hayko Cepkin’in sahneye çıkmasıyla doruk noktaya ulaştı.

Hayko Cekin, Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarının yanı sıra “maden ocağı” şarkısını da seslendirdi.  Geceye Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı eşi Havva Boyacıyla birlikte İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ile birlikte katıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da konsere eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte geldi.

Hayko Cepkin’in seslendirdiği “Dönence” adlı şarkı sonrası Selçuklulara seslenen başkan Bakıcı, sahne alan ekibin doğru bir seçim olduğunu “tam isabet” cümlesiyle belirtirken Mustafa Kemal’e duyulan hayranlığın tüm Türkiye’nin ve hemşehrilerinin hiçbir ayrım yapmaksızın sevgi saygı samimiyet ve hoş görüyle örüldüğünü belirterek sevgisiz hiçbir şey olamayacağını söyledi. Elindeki Türk bayrağını sahnede dalgalandıran Başkan Bakıcı herkeste  Millet, vatan ve insan sevgisi olması gerektiğine vurgu yaptı. Mustafa Kemal gibi değerlerin birilerine ait olmadığının altını çizen Bakıcı,” bu değerler hepimizindir” dedi.  Başkan Bakıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserinde yaklaşık 3 saat sahne alan sanatçılara performanslarından dolayı teşekkür ederken muhteşem geceye eşlik eden Selçuklularla , Eftal Doğru Spor Tesislerinden fırlatılan havai fişek coşkusunu birlikte izledi.

Bu haber 1042 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım