reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 A?ustos 2014, 13:58 1123 Görüntüleme

Yaşlı ve engellilerin tekerlekli sandalyeleri adreslerine teslim edildi

reklam
reklam

Engelli ve yaşlıların yaşamlarını kolaylaştırmak için Selçuk Belediyesi’nin tekerlekli sandalye dağıtımı devam ediyor.

Selçuk Belediyesi’nin yaşlı ve engellilere yönelik sosyal yardımları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Pamucak’ta ilk kez başlatılan ve geleneksel hale getirileceği belirtilen “özel öğrencilere” kamp olanağı sağlanmasının yanı sıra engelliler Telekom ile yapılan protokol gereği SMS ile taleplerini Selçuk Belediyesi’ne iletebileceği yeni uygulamayı da hayata geçirmişti.

 

Selçuk Belediye Başkanlığı’na yapılan başvurular dikkate alınarak encümen kararıyla ilçe merkezi, Belevi, Gökçealan, Havutçulu, ve Zeytinköy’de ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırabilmek adına akülü ve manuel tekerlekli sandalyeler ihtiyaçlıların adreslerine teslim edildi.

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü eşliğinde yapılan yardımlar için açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “belediye olarak yaşlılarımıza ve engellilerimize özel önem vereceğiz. Onların yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak bizim için çok önemlidir. Bu amaçla belediyemize yapılan başvurular değerlendirilip, encümenimiz tarafından karara bağlanmıştır.”dedi. Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan vatandaşlara teslimatın belediye hizmet binası yerine Sosyal İşler Müdürlüğü eşliğinde hastaların kendi ikamet adreslerine götürüldüğünü söyleyen Başkan Bakıcı “Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından titiz bir çalışma yürütülerek ihtiyaçlı ailelerin bilgi güncellemeleri sağlanarak sosyal yardımların hak sahiplerine verilmesine devam edilecek” dedi.

 

Bu haber 1123 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım