reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 A?ustos 2014, 13:40 973 Görüntüleme

Pamucak Yenileniyor

reklam
reklam

İşletmeciliği daha önce SEGAŞ tarafından yürütülen ve geçen ay Selçuk Belediyesi tarafından işgalci konumda yürütülen işlemin sonlandırılmasıyla belediye kendi uhdesinde faaliyetine devam etmeye başlamıştı.

İşletmesi belediye bünyesinde devam eden Pamucak’ta Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel  Bakıcı’nın talimatıyla başlatılan çevre düzenlemesi ve özellikle temizlikle ilgili eksikliklerin büyük oranda yerine getirilmesinden sonra bölgeyi ziyaret etti. Pamucak’ta  haftada iki gün sahil temizleme aracı ile sahil temizleniyor ve yosunlar toplanıyor. Ayrıca Temizlik işleri ekipleri periyodik olarak kontrollerini yaparak yoğun temizlik çalışmalarını yürütürken,  Sık sık tıkanan tuvaletler ise tamir edilerek halkın kullanımına açıldı.

Pamucak ile ilgili bir hayli olumlu mesafe alındığını belirten Başkan Bakıcı” Amacımız eşsiz kumsalı bulunan Pamucak plajımıza gelen vatandaşlarımız uygun fiyatlarla burada hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktır. Refüjlerde yapılacak bitkilendirme gibi birkaç küçük yeniliği de ekleyerek çok daha güzel bir alan oluşturmuş olacağız. Planlamamız dahilinde olan projemizi gerçekleştirdiğimizde de inanıyorum ki Pamucak’ımız hak ettiği gerçek değeri alacaktır” dedi.

Yapılan ziyarette Pamucak’ta piknik yapan ve denize giren vatandaşlarla sohbet eden başkan Bakıcı alandan ayrılırken Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanlığı ile aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünü de yürütmüş olan Prof. Dr. İsmail Saka ve eşiyle görüşerek alanla ilgili düşüncelerini aldı.

Bu haber 973 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım