reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 A?ustos 2014, 18:53 943 Görüntüleme

FUTBOL RESİTALİ BAŞLADI

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvaları tören alanında başladı.

Cuma akşamı  saat  21.00 'da Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın sembolik  başlama vuruşu ile start alan   turnuvalar izleyicilere heyecanlı ve bir o kadarda keyifli anlar yaşatıyor . Her gün saat 24.00 'a kadar devam edecek olan karşılaşmaları izlemek üzere gelen futbol severler keyifli anlar yaşıyor.

Bakıcı; Gençler Bize Görsel Şölen Yaşatacak

Müsabakaların açılış konuşmasını Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaptı. Başkan Bakıcı yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ''Sevgili Selçuklular, bu akşam başlama vuruşu ile görsel bir şölene dönüşecek olan yaklaşık 600 kişinin katıldığı, 45 takımlı bir turnuvanın heyecanı bizleri bekliyor. Gayet güçlü bir turnuva olacak Bu turnuvada kurum ve kuruluşların takımı var. Esnafımızın takımları var. Dolayısı ile inşallah iyi maçlar çıkar burada . Bizlerde güzelce centilmence yapılmış müsabakaların zevkini hep birlikte yaşarız. Neticesinde centilmence iyi maçlar izleyelim. Hak eden ,güçlü olan kazansın. Bu turnuvayı düzenleyen Selçuk Gençlik Spor Kulübü’ne, Selçuk Belediye Spor temsilcilerine ve bu güzel hazırlıktan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum'' dedi.

Turnuvalar da Kurallar Dışına Çıkılmayacak

Cuma akşamı başlayan müsabakalar da futbol kurallarından taviz verilmeyecek. Geçen seneki turnuvadan farklı olarak bu yıl maçlar da bir orta hakem iki de yan hakem olmak üzere üç hakem her maçta görev yapacak. Turnuvalara Ağustos ayı sonuna kadar devam edilecek. Toplam 45 takımın boy göstereceği turnuvalarda grupları birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar doğrudan ikinci tur gruba yükselecek. Turnuvalar, Eylül ayının sonuna doğru yapılacak eleme turu maçları sonrasında, 26 Eylül Cuma günü çeyrek final maçları ve 2 Ekim Perşembe Günü yapılacak maçlarla finale gidilecek.600 amatör sporcunun ter akıtacağı turnuvalarda her akşam bir ambulans ve emniyet ekibi hem sağlık hem de emniyet için alan da hazır olacak.

Maçlarda Şuana kadar alınan toplu sonuçlar:

Maçların başlangıç tarihinden bu yana toplamda 9 maç yapıldı ve 18 takım mücadele etti.

Bu maçlarda alınan neticeler ise şu yönde oldu.

Okumuşlar City : 3 - 0 Selçuk Belediyesi

Alperenler         : 5 - 3            Lemanyaklar

Panzehir gücü   : 0 - 4            Tankaş spor

Belevi Gençlik   : 2 - 1 Selçuk Gençlik

FC Kuıcka           : 1 - 4 Dostluk Gücü

FC Respect         : 2 - 0 Şöhretler    

Efes Müzesi        : 0 - 12 GS Derneği

Panzehir Gücü     : 10 - 0 İsabey Gücü

Altınay Spor         : 1 - 1  Can Elektrik

Bu haber 943 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım