reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Temmuz 2014, 12:14 1083 Görüntüleme

HEDEF SÜPER LİG’DE DÜDÜK ÇALMA HAYALİ

reklam
reklam

Selçuk Efes ve Belediye Spor Kulübü Derneklerinde yaklaşık 4 yıl futbol oynayan Volkan Arkan futbol yaşantısına hakem olarak devam ediyor.

              Efesspor’da uzun yıllar futbol oynayan babası Tayyip Arkan’ın da desteğini alan genç spor adamının en büyük hedefi süper lig maçlarında düdük çalmak. Bu yıl yapılan hakemlik klasman sınavlarında başarılı olan Arkan, yardımcı hakem statüsüne terfi etti. Selçuk Efes ve Belediye Spor Kulübü Derneklerinde yaklaşık 4 yıl futbol oynayan Volkan Arkan, katıldığı hakemlik sınavında ilk 5'e girmeyi başardı. Yaklaşık 4 yıl boyunca İzmir'deki Amatör maçlarda hakemlik yapmaya başlayan Arkan ,“bu yılki başarımdan dolayı klasman teklifi aldım ve yapılan hakemlik klasman sınavlarında başarılı olarak yardımcı hakem olarak klasman atladım”dedi. Türkiye genelinde birçok maçlarda yarımcı hakem olarak görev aldığını kaydeden Volkan Arkan, hedefinin Süper Lig olduğunu kaydetti.

              Bundan sonra çıkacağı maçlarda alacağı başarıya göre hakkında yılsonunda değerlendirme yapılacağını ifade eden Arkan,“ Bu sezon yapılacak tüm maçlarda gayret göstererek başarı elde etmeyi arzuluyorum. İstediğim başarıyı elde ettiğim zaman da hedefimdeki Süper Lig Klasmanına erişmiş olacağım. Bu anlamda bana bu hedefimde büyük destek veren başta babam Tayip Arkan olmak üzere tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber 1083 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım