reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 07 Temmuz 2014, 14:49 1620 Görüntüleme

ESHOT-bulans!

reklam
reklam

Devlet Hastanesinin bahçesinde ortaya çıkan bir görüntü şaşkınlığa sebep oldu.

Hastane bahçesine gelen ESHOT kanlar içerisinde bir hasta indirince şaşkınlık daha da fazla arttı. Ancak yaşanan olayın perde arkasındakiler ise daha dikkat çekici

TORBALI M. Enver Şenerdem Devlet Hastanesinin bahçesinde ortaya çıkan bir görüntü şaşkınlığa sebep oldu. Hastane bahçesine gelen ESHOT kanlar içerisinde bir hasta indirince şaşkınlık daha da fazla arttı. Ancak yaşanan olayın perde arkasındakiler ise daha dikkat çekici. Saat 10.30 sıralarında 724 Çaybaşı–Torbalı seferini yapan araca Eğerci Mahallesinden Erhan Güven isimli bir vatandaş bindi. Uzun süredir damarlarından sıkıntı yaşayan Erhan Güven’in hastalığı araç içerisinde nüksetti ve bir anda bacağındaki bir damar patladı. Bu olay sonucunda talihsiz adam kanlar içerisinde yerde kaldı.

AMBULANS GELMEYİNCE ESHOT İLE GÖTÜRÜLDÜ

BACAĞINDAKİ damarı patlayan talihsiz adamın yardımına ESHOT şoförü Aziz Gün ve yolcular yetişti. Kanamayı durdurmak için ilk müdahaleyi yapan Gün, daha sonra telefona sarılarak ambulans istedi. Ancak uzun süre telefonda bekletildiği ve ambulans gönderilmediğini iddia eden şoför başka bir çıkış yolu buldu. Amirlerinden gerekli izini aldıktan sonra hiçbir durakta durmadan direk Hastanenin yolunu tutan ESHOT şoförü Aziz Gün, yaralı Erhan Güven’i acil servise getirdi. Diğer yolcuların da Aziz Gün’e direk hastaneye gitmesi konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

TEDAVİ İÇİN GİDERKEN DAMARLARI PATLADI

BACAĞINDAKİ damarın patlaması sonucunda kanlar içerisinde kalan Erhan Güven’in ilk tedavisi Torbalı Devlet Hastanesinde yapıldı. Kanamayı kontrol altına alan hastane ekibi talihsiz adamı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Güven’in tedavisine burada devam ediliyor. Güven’in sağlık durumunun iyiye gittiği ancak tedbir amaçlı müşahede altında tutulduğu belirtildi. Ayrıca bir ilginç not da Erhan Güven’in yaşadığı damar sıkıntısı yüzünden tedavi görmek için Torbalı’ya gelmek için yola çıkmış olmasıydı.


KEMAL COŞAR

Bu haber 1620 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım