reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 07 Temmuz 2014, 14:45 1433 Görüntüleme

Özel İdarenin malları tamamen Torbalı Belediyesine devredildi

reklam
reklam

Bu devir ile ilgili olarak Belediye meclisinde Adnan Yaşar Görmez’in ağzından şaka ile karışık ilginç cümleler çıktı.

Malların listesini isteyen CHP Grup Sözcüsü İbrahim Özel’in isteğine ise cevabı, “Listeye ne gerek var, satarken görürsünüz” şeklinde oldu

 

BÜTÜNŞEHİR yasası ile birlikte 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediyelerindeki İl Özel İdareleri kapatılmıştı. Hatta özel idarelerin mallarının nereye verileceği ise uzun süre tartışma konusu haline gelmişti. Son olarak İl Özel İdarelerinin mallarının bulunduğu ilçelerdeki belediyelere devredilmesine karar verildi. Torbalı’da da yoğun bir şekilde faaliyet göstermiş olan Özel İdare’nin malları tamamen Torbalı Belediyesine devredildi. Bu devir ile ilgili olarak Belediye meclisinde Adnan Yaşar Görmez’in ağzından şaka ile karışık ilginç cümleler çıktı.

ŞAKA YOLUYLA MESAJ VERDİ!

TEMMUZ ayı olağan meclisinde Adnan Yaşar Görmez kelimenin tam anlamıyla inanılmaz bir pot kırdı. Şaka amacıyla söylediği kelimeler birçok meclis üyesi tarafından yanlış da anlaşıldı. Olay meclis toplantısı sırasında Adnan Yaşar Görmez’in İl Özel İdaresinin mallarını teslim aldıklarını hatta beklediklerinden fazla gayrimenkul ve taşınmazın ellerine geçtiğini söylemesi ile başladı. Ardından CHP Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Grup Sözcüsü İbrahim Özel, Görmez’den Torbalı Belediyesine geçen malların listesini istedi. Adnan Yaşar Görmez ise şaka yoluyla listeyi vermeyeceklerini söyledi.

‘SATARKEN GÖRÜRSÜNÜZ’

BELEDİYE Başkanı Adnan Yaşar Görmez konu hakkında mecliste şu konuşmayı yaptı. Şaka yapmak isterken olay yaratan cümleler şu şekilde sıralandı, “Hani sürekli satacağım deyip durduğum İl Özel İdare malları vardı. Onlar artık resmi olarak elimize geçti. Hatta satacağım deyip daha da bereketlendirdik. Elimize İl Özel İdarenin Arslanlar’daki 200 dönümlük bir arazisi geçti” İbrahim Özel’in isteğine ise cevabı, “Listeye ne gerek var, satarken görürsünüz” şeklinde oldu.


KEMAL COŞAR

Bu haber 1433 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım