reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 24 Haziran 2014, 21:09 1406 Görüntüleme

On Numara Talihlisinin 4 ü de Torbalıdan

reklam
reklam

Milli Piyango İdaresince düzenlenen On Numara oyununun çekilişinde ikramiyenin isabet ettiği kuponların yatırıldığı Torbalıdaki bayii, kuponları yatıran kişileri hatırlamadığını söyledi.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen On Numara oyununun çekilişinde ikramiyenin isabet ettiği kuponların yatırıldığı Torbalı'daki bayii, kuponları yatıran kişileri hatırlamadığını söyledi. 

On Numara tarihinde bir ilkin gerçekleştiği son çekilişinde büyük ikrami kazan 4 kuponun yatırıldığı bayinin sahibi Erol Gül, çok mutlu olduğunu belirtti. Kuponları yatıran şahıs veya şahısları hatırlamadığını söyleyen Gül, daha önce de Şans Topu'nda büyük ikramiyeyi verdiğini ifade etti. Günde ortalama bin civarında kişinin şans oyunu oynadığını kaydeden Gül, "Kuponu oynayan kişiyi hatırlamam zor. Ancak bizi de unutmamasını umuyorum" şeklinde konuştu. 

Kupon veya kuponların aynı kişi tarafından mı yoksa farklı kişilerce mi oynandığını bilmediğini belirten Gül, "4 talihli toplam 242 bin 550 lira kazandı. Ancak büyük ikramiyeden daha çok dikkat çeken talihlilere ait kuponlar oldu. Büyük ikramiyenin isabet ettiği tüm kuponlar benim büfede oynanmış. Bu durum On Numara tarihinde bir ilk" dedi. 

"Torbalı'nın Erol Abisi" 

Sekiz yıldır Torbalı'da büfe işleten ve kendini "Torbalı'nın Nimet Abla"sı değil "Torbalı'nın Erol Abisi" olarak tanıtan Gül, On Numara'da büyük ikramiyenin büfesinden oynandığının ortaya çıkmasının ardından aşırı bir yoğunluk yaşadığını belirtti. Gül, önümüzdeki haftalarda Süper Loto'da da büyük ikramiyeyi kendisinin vereceğini iddia etti.

Bu haber 1406 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım