reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 24 Haziran 2014, 19:54 952 Görüntüleme

Huzurevi Sakinlerinden Doğa Yürüyüşü

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri gezilerine devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile bünyesinde bulundurduğu kreş ve gündüz bakım evinin yanı sıra Akıncılar huzurevi ile de birçok yaşlıya hizmet veren Selçuk Belediyesi, huzurevi personeli ile huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün daha yaşattı.

Piknik, sinema, tiyatro, sergi ve yeni yerler keşfetme anlamında düzenli olarak geziler düzenleyen Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi personeli,  huzurevi sakinleri için  geçtiğimiz günlerde de Şirince‘de doğa yürüyüşü organizasyonu yaparak huzur evi sakinlerinin  keyifli saatler geçirmesini sağladı. 

Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri “ Bugün çok güzel bir gün daha geçirdik. Huzurevimizde kalan sakinlerimize bu tür keyifli anlar yaşatmak bizleri çok mutlu ediyor. Eşsiz doğa manzara karşısında bizlere ikram edilen mürver şuruplarımızı yudumladık. Belirli periyodlarla kültür ve doğa gezilerimize devam edeceğiz.  Bize bu tür olanaklar yaratan Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu haber 952 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım