reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 23 Haziran 2014, 10:50 1021 Görüntüleme

Küçük Eller Seramik Hamurunda

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yaptıkları faaliyetlere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak seramik yapan çocuklar bu etkinlik sayesinde hem zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunacak bir etkinlik yapmış oldu hem de açık havada bol bol eğlendi.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi güzel etkinlikleri ile eğitimlerine devam ediyor. Son olarak seramik etkinliği yapan belediye kreşi İşlenmesi hem kolay, hem de zevkli olan seramik çamurlarıyla çocukların renkli dünyalarına ışık tuttu ve hayal dünyalarını çamura yansıtabilmelerini sağladı. Böylelikle çocukların hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine katkıda bulunan belediye kreşi çocukların eğlenirken öğrenmelerini de sağlamış oldu. Seramik eğitiminin çocukların kişilik gelişimine, sosyalleşmeye ve yaratıcılıklarının gelişmesine yararları olduğunu söyleyen Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmeni Pelin Korkut “Seramik eğitimi çocuğun kendine güven duymasını sağlar, sabırlı olmayı aşılar, kavga kızgınlık gibi dürtülerini, öfke ve kin gibi duygularını seramiğin ana malzemesi olan kil ile yok eder. Çocukların kendini ve işini anlatabilme becerisini arttırır. Küçük kas gelişimine katkı sağlar. Gözlem ve dikkat etme becerilerini geliştirir. Bağımsız düşünebilme ve korkudan uzak özgür hareket edebilme becerilerini geliştirir, Şekillendirme ve gözlem yapabilme yetilerini geliştirir” diye konuştu. Bu etkinliği 4-5-6 yaşa uyguladıklarını belirten Pelin Korkut bu eğitimi bundan böyle 1 gün seramik yapma 1 gün boyama olarak haftanın 2 günü gerçekleştireceklerini ifade etti.

Bu haber 1021 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım