reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 23 Haziran 2014, 10:42 1202 Görüntüleme

Minik kalpler Soma İçin Attı

reklam
reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokullarının minik öğrencileri, Somada yaşanan maden faciasında babalarını kaybeden kardeşlerini unutmadı. 2013-2014 Eğitim Yılı mezuniyet töreninde sahne alan öğrenciler, gösterilerini şehit madencilerin yetim kalan çocuklarına adadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Kreş, Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezi’nin minik öğrencileri, 2013-2014 Eğitim Yılı’nda kazandıkları bilgi ve becerileri bu kez aileleri için sergiledi. İsmet İnönü Sanat Merkezi’ndeki mezuniyet törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da katıldı. Tören öncesinde davetlilere seslenen İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, 13 Mayıs’ta Soma’da yaşanan ve 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği facianın acısını hala yüreklerinde taşıdıklarını belirterek, öğrencilerin bu yılki gösterilerini yetim kalan madenci çocuklarına ithaf ettiklerini söyledi.

 

“Geleceğimizi bu günden tesis etmeliyiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza sahip çıkmamız ve onları en iyi şekilde yetiştirmemiz gerektiğini belirterek, “Onlara aklın ve bilimin ışığında eğitim vererek geleceğimizi bu günden tesis etmeliyiz” dedi.

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği gecede İZELMAN Anaokulları öğrencilerinin sahnelediği gösteriler beğeni topladı.

Bu haber 1202 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım