reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 22 Mayys 2014, 12:28 2057 Görüntüleme

Klasik Otomobil Yarışının Geliri Soma'ya Bağışlandı

reklam
reklam

17. Batı Anadolu Klasik Rallisi ile rallinin galasında yapılan bağış kampanyasından elde edilen gelir, Soma´da hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlandı.

Shaia Hotels Kuşadaşı Golf&Spa Resort’ün ana sponsorluğunda Kuşadası’ndan start alan ve 3 gün süren 17. Batı Anadolu Klasik Rallisi ile rallinin galasında yapılan bağış kampanyasından elde edilen gelir, Soma´da hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlandı.


Shaia Hotels Kuşadaşı Golf&Spa Resort'ün ana sponsorluğundaKuşadası'ndan start alan ve 3 gün süren 17. Batı Anadolu Klasik Rallisi ile rallinin galasında yapılan bağış kampanyasından elde edilen gelir,Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlandı.

Organizasyona, çok sayıda klasik otomobil sever yarışçı katıldı. Startı,Kuşadası Golf Resort Spa'dan verilen yarışmaya 33 araba yarışmacı olarak katıldı. Etkinliğe toplamda 46 klasik otomobil iştirak etti. Klasik otomobilseverler, üç gün boyunca tesiste konakladı. Yarışma kapsamında Shaia Hotels özel etabı da düzenlendi.

Yarışma sonunda gerçekleşen galada, dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Galada, Shaia Hotels Yönetim Kurulu üyesi ve Turizm Koordinatörü Önder Dinler ile Shaia Hotels Yönetim Kurulu üyesi Yahya Alpaslan da hazır bulundu. Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi, organizasyona emeği geçen otel yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederek, birer plaket taktim etti. Shaia Hotels Turizm Koordinatörü Önder Dinler, Başkan Harezi'ye otele gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Dinler, önümüzdeki yıllarda da bu güzide kulübe desteklerinin süreceğini belirtti. Dinler, grubun diğer otellerde farklı ralliler planladıklarında her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi ise yarışmadan elde edilen tüm gelirin Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlandığını belirterek, "Soma faciası hepimizin içini acıttı, canını yaktı. Kazada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyoruz. Rallimizi çok daha faydalı olabileceğimize inandığımız bir sosyal sorumluluk kampanyasına dönüştürmeyi hedefledik. Bildiğiniz gibi son senelerde kulübümüz özellikle eğitim konularında sosyal yardım kampanyaları düzenleyerek sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya başlamıştı. Bu yarışımızda da aynı amaçla düzenlemeyi öngördüğümüz sosyal sorumluluk girişimimizi şimdi tümüyle insani amaçlı sosyal sorumluluk faaliyetine dönüştürdük ve Soma için yarıştık. Ralliden ve rallinin galasında yapılacak bağış kampanyasından elde edilen geliri, Soma'da hayatını kaybeden işçilerimizin ailelerine bağışlıyoruz" dedi.

Bu haber 2057 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım