reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 Kasym 2010, 17:30 5751 Görüntüleme

ILAYDA , SELMA SALLIOĞLU İTALYADA ZİRVEYE KOŞUYOR.

reklam
reklam

İTALYADA VERONA DAİL ABACO KONSERVATUVARI ŞAN BÖLÜMÜNÜ BİTİREN İLAYDA SELMA SALLIOĞLU, İLK CD SİNİ ÇIKARDI. GENÇ SANATÇI OMNİA FLUUNT ADLI CD SİNİN İLK KLİP ÇEKİMİ ÖNCESİNDE SELÇUKTA Kİ EVLERİNDE MORAL DEPOLADI.

CD Yİ İSTANBULDA TANITACAK. KLİP ÇEKECEK OLAN OPERA SANATÇISI SELMA YA  KLİPTE TÜRKIYEYİ TANITMAK İSTEMESİNE RAĞMEN  KİMSEDEN DESTEK YOK. KÜLTÜR TURİZM BAKANLIĞINDAN BİLE DESTEK ALAMAMIŞ.
KLİBİ İTALYADA ÇEKECEK.

              İtalya!da Verona Dall Abaco konservatuarı Şan (soprano)


             Bölümünü bitiren ve İtalya’da bir çok konserler veren İlayda Selma sallı oğlu,ilk CD sini çıkardı. Yaşadığı ülkede başarılı çalışmalara imza atan, Sallı oğlu klip çekimi öncesinde  İlçemizdeki bulunan evlerinde  moral depoladı. Kurban bayramını burada geçirdi. 2005 yılında mezun olan İlayda,ilk konserini Venedik’te verdi. Burada kendisini dinleyen İtalyanların  ünlü sopranosu Catia RİCCİARELLİ,genç sanatçıya destek oldu.İlayda, ikinci konserini  Rovigo Lions  Kulübünün  organizasyonunda,üçüncü konserini  de Maria Callas Müzesinin  açılışında verdi. İlayda Meryem Ananın göğe yükseldiği gün kabul edilen 15 Ağustos 2007 tarihinde ki ayinde  Latince ilahi okuyarak adından söz ettirdi.

           İlayda ,İtalya’da hazırladığı “Omnia Fluunt) (her şey dönüyor) adlı CD sinin klip çekimi öncesinde  yılın bir bölümünü  Selçuk’ta geçiren  ailesinin yanına gelerek  moral depoladı. Albümde İtalya’da  etnik müzik,Türkiye’de ise Pop veya Newage tarzı olarak yorumlanan on şarkı bulunduğunu kaydeden  İlayda, İlk şarkının “ PAVA FAVULA”olduğunu söyledi. Diğer şarkıların ise  Türkçe yazıldığını kaydeden İlayda ,tüm eserlerin sözlerini kendisinin  yazdığını kaydetti.İlayda CD sinin 20 Eylül’ de İnternet’te yerini aldığını ,30 kasımda da müzik marketlerde satışa çıkacağını söyledi.

          İlayda Selma SALLIOĞLU Klipi Selçuk’ta çekmeyi Selçuğu da tanıtmayı çok istediğini, ama Kültür ve Turizm Bakanlığından bazı yetkililerin kendisine destek olmadıklarını, mecburen İtalya’da çekeceklerini söyledi.


 

VEYSEL EROL

Bu haber 5751 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım